Project Description

Rakfisk fra Trøsvik Gård i Valdres

Rakfisk fra Trøsvik Gård

Trøsvik Gård i Lomen. Rakfisk fra ValdresFamiliebedriften Trøsvik Gård ligger i Lomen i Vestre Slidre kommune og er kjent for sin smakfulle rakfisk.

Gården har lange tradisjoner med rakfisk og nedlegging av ørret som blei fisket i nærliggende fjellvann og Slidrefjorden. I 1973 startet Trøsvik Gård opp en satsing med egenproduksjon og oppdrett av rakørret på gården. Fisken går i rent vann fra Slidrefjorden, med god strøm som gir trivsel og dermed fint fiskekjøtt. For å lese mer om gårdens rakfiskproduksjon på trosvikgard.no.

Trøsvik rakfisk

Trøsvik Gård leverer rakfisk i 3kg, 5kg og 10kg spann, hvor fisken er hel og må renskes før servering. Vi tilbyr også vakuumpakket rakfisk – både flådd (uten skinn, hode og hale) og som filet (skinn- og benfri). Alle produktene kan leveres i 3 ulike modningsgrader etter hver en smak; mild, lagret og vellagret.

Levering

Rakfisken kan hentes på Trøsvik Gård etter avtale. Vi har også egen kjølebil som blant annet har fast kjøre- og leveringsrute til Oslo og omegn 1 gang i uken i hele november og desember. For mer informasjon om levering se trosvikgard.no.

Ta kontakt og velkommen innom gården