Tyin Hytteservice AS

Tyin Hytteservice AS

Project Description

Tyin Hytteservice, snømåking, brøyting

Tyin Hytteservice AS

Tyin Hytteservice logo, renhold, salg av ved, dekormåling og snekkeroppdragTyin Hytteservice AS i Vang tilbyr de fleste tjenester som kan knyttes til hytteservice på Tyin.
Felles for alle oppgaver og tjenester Tyin Hytteservice leverer, er at de skal bidra til at du som hytteeier skal kunne nyte feriedagene maksimalt – fra du kommer til du drar!

Bredt spekter av tjenester innen hytteservice på Tyin

Terje Eldegard, som er innehaver av bedriften, har utdanning og mange års erfaring som snekker. Det gjør at vi kan hjelpe deg med alt fra mindre snekkeroppdrag til vedlikehold og rehabilitering av hytter og leiligheter. Vi har også god erfaring fra vedlikehold av torvtak, samt tilrettelegging av utearealer med stein og tre.

På vinteren har vi mange oppdrag som retter seg mot brøyting og snømåking. Vår håndholdte fres er effektiv ved måking av verandaer, hyttetak og inngangspart, i tillegg benytter vi oss av traktor med snøfresere ved brøyting av hytteveier, parkeringsplasser og lignende.

Av andre tjenester vi tilbyr kan vaktordninger med alarm, feiing av piper, malearbeid, renhold og salg av fyringsved nevnes blant flere.

Er det noe du ønsker hjelp med på hytta eller leiligheten på Tyin så kan vi sannsynligvis hjelpe deg!

Se også vår nettside for mer informasjon