iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Valdres Arbeidssenter AS, logo
Mandag-fredag
08:00
 - 15:00

Valdres Arbeidssenter AS

– Vekst og personlig utvikling gjennom arbeid

Valdres Arbeidssenter as har som hovedmål å tilby arbeid for mennesker som av ulike årsaker har behov for tilrettelagte arbeidsoppgaver, enten i form av fast arbeid, eller i en kortvarig periode. Bedriften er av NAV godkjent som tiltaksarrangør av det arbeidsrettede tiltaket «varig tilrettelagt arbeid» – VTA. 

Bedriften er også godkjent iht. kvalitetsikringssystemet «Equass» (European quality in social services), som er et kvalitetsikringssystem etter Europeisk standard beregnet for velferdssektoren. Bedriften har avdelinger i Nord- og Sør-Aurdal, Øystre Slidre og Vang.

Vi er en arbeids- og læringsarena som tilbyr individuelt tilpassede arbeidsoppgaver innenfor produksjon av varer og tjenester. Vi tilbyr et vidt spekter av produkter og tjenester både til lokalmiljøet og til landet for øvrig.

Vårt hovedfokus er at det er enkeltmenneske i bedriften – med sine kunnskaper, holdninger og ferdigheter – som er bedriftens faktiske verdi.

Vi ønsker at du skal lykkes, derfor er ditt mål vårt mål.

Vi hjelper deg i arbeid

Er du selv i en situasjon eller trenger du et skreddersydd opplegg dersom du arbeider med mennesker som:

 • Er usikre på arbeidsevnen?
 • Har liten eller ingen arbeidserfaring?
 • Har manglende arbeidslivskunnskap?
 • Har vansker med å finne arbeid som passer?
 • Er uføretrygdet, men har ønske om en tilrettelagt arbeidsplass som har fokus på personlig vekst og utvikling?

Et vidt spekter av tjenester og produkter

Vi tilbyr diverse lavterskeltilbud, varig tilrettelagt arbeid (VTA-tjenesten) og yrkesopplæring, for å nevne noen.

De forskjellige avdelingene våre leverer et variert utvalg produkter og tjenester til nærmiljøet, Norge og Norden generelt:

 • Møbel- og treprodukter
 • Servicetjenester
 • Vaskeri
 • Frisk frukt
 • Kafe og catering
 • Vevprodukter
 • Pakke- og distribusjonsservice
Du kan lese mer om disse på vår hjemmeside ..

Valdres Jærstol – Kvalitet siden 1982

I 1982 begynte produksjonen av Valdres-jærstolen. Jærstolen produseres av oss på Valdres Arbeidssenter, og vi snekrer sammen omtrent 2500 stoler i året. Her er ikke masseproduksjon det viktigste, men snarere at jærstolene er av høy kvalitet.

Stolene produseres i furu og bøk, og vi bruker kun beste kvalitet sjøgress i de håndflettede setene. Jærstolene kommer i tre forskjellige varianter: Spisestuestoler, dagligstuestoler og barnestoler. Du får dem med og uten både armlener og høy eller lav rygg. Videre kan stolene leveres ubehandlet, malt, oljet eller spesialmalt.

Se jærstol.no for nærmere informasjon om tilgjengelige farger og mål.

Ta kontakt med Valdres Arbeidssenter AS så kan vi sammen finne ut om det er noe vi kan bidra med. Ring oss på 613 57 850, eller send epost til post@vas-as.no.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram