iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Valdres Gjestegard – “Fengselet”, logo
Mandag-fredag
10:00
 - 19:00
Lørdag-søndag
12:00
 - 19:00

Valdres Gjestegard – “Fengselet”

Valdres Gjestegard serverer god tradisjonsmat både på stedet, samt henting og utkjøring. I tillegg tilbyr de catering, og utleie av selskapslokaler til små og store arrangementer. For overnatting har de både rom og leilighet tilgjengelig.

Valdres Gjestegard ligger mellom Aurdal og Leira i Valdres, og drives av brødreparet Cato og Harald Åge Tuvmarken. Bygningen er opprinnelig et gammelt fengsel og blir på folkemunne ofte kalt “fengselet”.

Se også vår nettside

Mat, henting / utkjøring og catering

Med vår forkjærlighet for tradisjonelle retter har vi gjennom årene laget en rekke signaturretter som er godt kjent blant lokalfolket. Kom innom for å nyte en god porsjon klubb med flesk, rømmesurra stekt ørret, steik med surkål eller mye annet godt.

Vi leverer catering til dine arrangementer over hele Valdres. Enkle påsmurte retter eller komplette middagsmåltider? Du bestemmer!

I tillegg tilbyr vi nå både henting og utkjøring av mat – ring eller send oss en mail med ønske, så ordner vi det.

Overnatting

Totalt har vi 12 rom og én leilighet til rådighet her på Valdres Gjestegard.

Rommene er enkle og koselige, og de fleste har både wc og dusj – eller man bruker fellesbad og -WC.

Leiligheten vår har tre soverom, kjøkken, dusj og toalett, og egner seg for de som ønsker rimelig, komfortabel overnatting.

Selskapslokaler – “Rettssalen”

Ved å holde arrangementet ditt hos oss har du plass til opp til 50 personer. Vi sørger for mat og oppdekking – alt etter hvorvidt du ønsker noe enkelt eller storslått og spesielt.

Kom innom for en god matbit! Eventuelt kontakt oss på epost post@valdresgjestegard.no, eller ring oss på telefon 48 94 90 90.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram