Valdres Murerforretning AS

Valdres Murerforretning AS

Project Description

Valdres Murerforretning AS

Valdres Murerforretning AS

Valdres Murerforretning AS har ansatte med ulik kompetanse som gjør at bedriften kan ta et bredt spekter av oppdrag. Med det menes de fleste oppdrag innen mur-, tømrer-, flis- og natursteinarbeid.

Bedriften har historie og erfaring tilbake til 1999 og har per i dag 9 ansatte fordelt på murere, snekkere, tømrermester, cementpusser og flislegger. Valdres Murerforretning AS er en godkjent lærebedrift og er videre interessert i å ta inn ambisiøse lærlinger.

Vi har sentral godkjenning.

Peis som er murt av Valdres Murerforretning ASLeverer helhetlig produkt

Vi utfører nybygg av hus og hytter fra grunnmur til nøkkelferdig bygning. Vi samarbeider med flinke elektrikere og rørleggere som gjør at vi kan levere et helhetlig produkt. Vårt motto er å gi kunden mulighet til å kun konsentrere seg om produktet – i stedet for å bruke mye tid på og administrere de forskjellige yrkesgruppene.

Gi deg mer enn du forventer

Vår kundepolitikk er å gi kunden best mulig service. For oss betyr det å gi deg som kunde mer enn du forventer, kontinuerlig god oppfølging og en grundig avslutning av prosjektet i form av ferdigbefaring.

Hytter i Valdres

Vårt viktigste marked har historisk vært hytter i Valdres, men vi har også en del større oppdrag mot bedriftsmarkedet og det offentlige. Gode referanser og en bred kundekrets gjør at vi også får en del oppdrag i Oslo området i løpet av året.

Se vår nettside for mer informasjon og flere bilder