iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
VYRK, logo
Mandag-fredag
08:00
 - 15:00

VYRK

– Skreddersøm fra gulv til tak

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. I en av deres flotte utstillinger (både Oslo og Rogne, Valdres) får du god hjelp av erfarne rådgivere, slik at du kan finne din skreddersøm fra gulv til tak.

Fordeler ved industriell behandling

Det er flere fordeler ved industriell behandling (maling eller beising) av utvendig kledning, innvendig panel og listverk.

Bedre kvalitet
Fabrikkmalt/-beiset panel gir et vakkert resultat, med jevn og pen overflate. Behandlingen skjer under riktige temperaturer og forhold, og er automatisert slik at riktig mengde blir påført jevnt over hele flaten. Slik unngår du også krypestriper ved tørking.

Spar tid
Panel som monteres er allerede grunnet og påført første strøk med maling/beis. Slik frigjør du verdifull tid og kan fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver.

Spar penger
Vi kan levere behandlet panel til den kostnaden som sluttkunde har ved å kjøpe ubehandlet panel, beis/maling og pensler. Med andre ord må arbeidet utføres gratis for å kunne konkurrere på pris.

VYRK – Norsk trendsetter innen spesialfarger

VYRK blander selv alle fargekombinasjoner, og du kan velge mellom tusenvis av farger innen beis og maling.

I tillegg til å levere alle fargekombinasjonene til Jotun, så har VYRK flere svært populære beisfarger utstilt.

Vi forhandler med byggmester/entreprenør og trelastutsalg. Ta gjerne kontakt med en av oss.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram