Kajakk og kano i Valdres, også utleiemuligheter
I Valdres finner du opplevelser, aktiviteter og arrangement for en hver smak - hele året!
Se flere aktiviteter
Aktivitet

Kajakk og kano

Tar du en titt på kartet over Valdres ser du fort alle de store flatene som er dekket av blåfarge. Flotte fjellvann, større innsjøer og et nettverk av elver. Har du robåt, kajakk eller kano kan du utforske mange av disse områdene på en fantastisk måte.

De fleste områdene av Valdres er fint oppnåelig ved å ta beina fatt, men det er noe helt eget ved å ta turen i båt. Det kan være ekstra sosialt, gi gode fiskemuligheter, rolig og behagelig, og når man glir stille på vannet er sjansen kanskje ekstra stor for å komme tett inn på ville dyr langs vannkanten.

Vi burde kanskje her kommet med mange fine tips til kajakk- eller kanoturer, men kanskje trenger du ikke lete så mye? De fleste vassdrag og vann du ser på farten gjennom Valdres kan være aktuelle, kanskje til og med de turene du før har gjort til fots kan gi en helt ny opplevelse hvis du tar veien med båt?

Kajakk- og kanoutleie

Robåter, kajakker og kanoer kan være en kostbar investering for mange, spesielt hvis man kun bruker de en sjelden gang. De skal også lagres, vedlikeholdes og fraktes.

Som et godt alternativ har du mange muligheter for å leie nødvendig utstyr. Mye av dette utstyret ligger allerede klart ved vannkanten dit du skal, og behovet for frakt utgår.

Nedenfor finner du lenker til aktører som tilbyr utleie av robåter, kajakker og kanoer i Valdres:

crosschevron-down-circlechevron-left-circle