iValdres gjør det lettere å bruke tilbudene i Valdres

Vi elsker Valdres, i likhet med svært mange andre. De mange fantastiske tilbudene næringsliv, foreninger og kommunene tilrettelegger er en viktig grunn til dette!

Formålet med iValdres er å gjøre det lettere å finne og mer effektivt å bruke alle disse mulighetene.

Valdres

Valdres er en region sentralt i Sør-Norge, bestående av 6 kommuner. Med fantastisk natur, tilrettelagte tilbud i enhver krok og en relativt beskjeden reiseavstand fra byer både på Øst- og Vestlandet, har Valdres etablert seg som en av landets største hytteregioner. Med over 18.000 hytter, har vi faktisk flere hytter enn innbyggere.

Med destinasjoner som Beitostølen og gjennomfartsåren E16 - et godt veivalg mellom øst og vest - er regionen også et yndet reisemål for kortere ferieopphold. Hytteutleie, camping, hotell og fjellstuer.

Valdres plassert på et Norgeskart
Valdres plassert på et Norgeskart

En villmark av muligheter

"En jungel av muligheter" er et begrep som er kjent for mange og brukes i tilfeller hvor det finnes så mange muligheter at det er vanskelig å velge.

iValdres sitt slagord, "En villmark av muligheter", bygger på dette og forteller mye om formålet til nettportalen. I Valdres er det få begrensninger på tilbud, men det kan være utfordrende å finne, kjenne til og kanskje bruke mange av disse.

Vi tror også at tilbudene hadde blitt enda mer aktuelle hvis de var bedre tilgjengelige og i noen tilfeller mer effektive å bruke. Helgehandel på tur til hytta en fredag ettermiddag, er et godt eksempel på en aktivitet vi tror mange gjerne hadde effektivisert.

Nærmere 400 000 årlige besøk på iValdres

Da iValdres ble etablert i slutten av 2014 var Google allerede et helt naturlig sted å søke informasjon for de fleste av oss, likevel var det nesten umulig å finne lokale bedrifter ved søk. I dag er iValdres toppresultat ved de fleste kommersielle søk knyttet til Valdres og gir deg informasjon om rundt 250 lokale bedrifter, i tillegg til masse aktivitetsmuligheter.

Den gang var det heller ikke et naturlig sted å lete etter lokale stillinger på nettet, når kun et fåtall jobber blir utlyst på de store nasjonale jobbportalene. I dag finner du så og si alle ledige stillinger på iValdres. Flere tusen følger stillingsmarkedet på iValdres hver måned og over 600 personer får en ukentlig jobboversikt på epost.

I 2021 har iValdres hatt ca. 370 000 besøk. Av disse er over 175 000 unike brukere og naturligvis langt flere sidevisninger.

Vi mener dette er tall som viser at vi løser utfordringer for mange.

Valdres plassert på et Norgeskart
Valdres plassert på et Norgeskart

Reklamebyrået TALA

iValdres ble etablert og drives av reklamebyrået TALA i Valdres.

Tjenesten mottar ingen form for offentlig støtte og drives kommersielt som en privateid tjeneste. Dette gjør oss endringsdyktige og gir oss et nødvendig press for å hele tiden levere en best mulig tjeneste.

Vi er både takknemlig og stolte over antallet som bruker iValdres og posisjonen portalen har tatt. Dette gir oss energi til å utvikle oss videre, og vi ser flere områder som kan og bør forbedres. Den kommende tiden håper vi å lansere nye tjenester som vil gjøre hverdagen og feriedagene i Valdres enda noen hakk bedre!

Kontaktperson for iValdres:

Simen Valdemar Thorsrud
Tlf: 958 26 757
simen@tala.no

magnifiercrossmenu