Kart som geografisk plassering av Om iValdres

Om iValdres

Valdres er en region sentralt i Sør-Norge. Med fantastisk natur, tilrettelagte tilbud i enhver krok og en relativt beskjeden reiseavstand fra byer både på øst- og vestlandet, har Valdres etablert seg som en av landets største hytteregioner. Med over 18.000 hytter har vi faktisk flere hytter enn innbyggere.

Med destinasjoner som Beitostølen og gjennomfartsåren E16 - et godt veivalg mellom øst og vest - er regionen også et yndet reisemål for kortere ferieopphold.

Bakgrunn for lansering av iValdres

Da iValdres ble lansert i januar 2015 var Google allerede et helt naturlig sted å søke informasjon for de fleste av oss, likevel var det nesten umulig å finne lokale bedrifter og andre gode tilbud ved søk.

Den gang var det heller ikke et naturlig sted å lete etter lokale stillinger på nettet, når kun et fåtall jobber blir utlyst på de store nasjonale jobbportalene.

400 000 besøk i året

I dag er iValdres toppresultat ved de fleste kommersielle søk knyttet til Valdres og gir deg informasjon om rundt 250 lokale bedrifter, i tillegg til masse aktivitetsmuligheter.

Nettportalen har også den beste oversikten over ledige stillinger i Valdres og har dermed blitt en svært populær tjeneste for å følge jobbmarkedet lokalt.

Resultatet er at siden har 400 000 besøk årlig! I 2022 hadde iValdres 400 000 besøk, hvorav 175 000 unike brukere og naturligvis langt flere sidevisninger.

Vi mener dette er tall som tydelig viser at iValdres løser mange utfordringer.

En kommersiell tjeneste som må levere

iValdres ble etablert og drives av reklamebyrået TALA i Valdres.

Tjenesten mottar ingen form for offentlig støtte og drives kommersielt som en privateid tjeneste. Dette gjør oss endringsdyktige og gir oss et nødvendig press for å hele tiden levere en best mulig tjeneste.

Vi er både takknemlig og stolte over antallet som bruker iValdres og posisjonen portalen har tatt. Dette gir oss energi til å utvikle oss videre, og vi ser flere områder som kan og bør forbedres. Den kommende tiden håper vi å lansere nye tjenester som vil gjøre hverdagen og feriedagene i Valdres enda bedre!

Simen Valdemar Thorsrud

Kontaktperson for iValdres:

Simen Valdemar Thorsrud
crosschevron-down-circlechevron-left-circle