Annonsering og synlighet på iValdres.no

Lokalt næringsliv, inkludert din bedrift, er sannsynligvis den viktigste bidragsyteren til alle de gode mulighetene vi har her i Valdres. Produktene og tjenestene som omsettes dekker behov, og det skapes arbeidsplasser!

iValdres gjør ikke din bedrift mer attraktiv eller tilbudene dine bedre, men så sant du tilbyr noe folk ønsker eller har behov for – så vil denne tjenesten gjøre din bedrift mer tilgjengelig.  

Vår jobb er ikke å gjøre hyttetomten du selger mer attraktiv eller jobben du tilbyr mer spennende, men vi vet at veldig mange av de som leter etter hyttetomt eller jobb i Valdres - bruker iValdres.no.

Hvor mange bruker iValdres?

iValdres.no har snart 400 000 besøk på nettsiden hvert år, hvorav 177 000 unike brukere og langt flere sidevisninger. Dette gjør iValdres til en av de mest besøkte nettsidene i Valdres, men det som gjør antallet unikt er at de fleste finner siden fordi de søker etter bedrifter og muligheter som tilbys i Valdres.

Les mer om iValdres


Søkeresultater

Søkesynlige firmapresentasjoner

Kun 3 060,- pr år - ingen automatisk fornyelse

I vår bedriftsoversikt kan man enkelt navigere seg frem til en lokal bedrift som tilbyr det man trenger, men den største verdien med firmapresentasjonene er søkesynlighet i søkemotorer som Google.

iValdres er toppresultat på de fleste kommersielle søk som er knyttet til Valdres. Fra frisør, snekker og hyttetomt - til logoped, rakfisk og regnskapsfører.

Tips: Sjekk din bransje - hva skjer når folk søker etter noen i din bransje i Valdres?

Rundt 250 lokal bedrifter har sin egen firmaprofil på iValdres. Tilbakemeldingene over flere år forteller at disse gir god effekt, noe som også gjenspeiles i at svært få takker nei når avtalen skal videreføres hvert år (ingen automatisk fornyelse).

Ta kontakt med oss
Stillingsannonser i Valdres, ikon som viser målretting

Stillingsannonser

Kun 1 750,- pr annonse

De store nasjonale jobbportalene er lite brukt i Valdres og iValdres har blitt en svært populær tjeneste for å følge jobbmarkedet lokalt.

Ved siste nøyaktige månedsmåling, januar 2022, var det 5 256 unike brukere som sjekket stillingene på iValdres med ulik hyppighet, hvorav 46% har geografisk plassering i Innlandet og en liten overvekt menn (56%). Oppløftende tall med tanke på at bor under 20 000 i regionen.

I annonseprisen får du en innbydende og profesjonell stillingsannonse på iValdres, som også kan brukes til deling ellers. Vi benytter historiske data for å få rekkevidde ved deling i våre sosiale mediekanaler og du får en fremhevet plassering i jobboversikten som sendes på epost til 650 påmeldte.

Bestill stillingsannonse
Innhold med reklameverdi, annonse

Innhold med reklameverdi

Pris etter avtale

Du som alle andre, blir forsøkt påvirket av mange hundre salgsbudskap hver dag. Begret er nådd og for mange oppleves det som irriterende, kanskje foruten de få tilfellene når budskapet treffer innertier på deg.

Det finnes alternativer til "kjøp nå, vi har salg"-annonser. Med riktig innhold kan kundegruppen din selv ønske å lese et innhold du produserer. Kanskje fordi det er engasjerende, lærerikt eller humoristisk.

Nei, det er sjeldent anledning for å få med "kjøp på salg nå!"-budskapet ditt, men det kan være en ypperlig måte å bygge merkevare, kundekontakt og søkesynlighet over tid.

Vi som jobber med iValdres har god kunnskap og erfaring med å planlegge og produsere slikt innhold. Fordelene ved å publisere dette på iValdres handler i hovedsak om distribusjon, da siden har høyere autoritet hos søkemotorer som Google og allerede besøk av mange i din målgruppe.

Ta kontakt med oss
Simen Valdemar Thorsrud

Har du spørsmål eller ønsker å bli mer synlig på iValdres?

Simen Valdemar Thorsrud
magnifiercrossmenu