iValdres, logo

Annonsering og synlighet på iValdres.no

I 2021 har iValdres.no hatt ca. 370 000 besøk, hvorav over 177 000 unike brukere og langt flere sidevisninger. Dette gjør nok iValdres til en av de desidert mest besøkte nettsidene i Valdres. Det som gjør antallet helt unikt, er at de fleste finner siden når de søker etter bedrifter og muligheter i Valdres.

iValdres er toppresultat ved de fleste bransjesøke knyttet til Valdres, fra "frisør på Fagernes" til "hyttetomt i Valdres", i tillegg til å være den beste / mest dekkende oversikten over ledige stillinger i regionen.


Les mer om iValdres
Eksempler på firmaprofiler på iValdres

Søkesynlige firmapresentasjoner

Kun 3 060,- pr år - ingen automatisk fornyelse
Firmapresentasjonene på iValdres gjør selskapet ditt langt mer synlig overfor kunder som søker på Internett (Google m.fl) - og det gjør vel alle i dag?
Nesten uansett hvilke kommersielt søk som blir gjort knyttet til Valdres, så er iValdres toppresultat. Fra frisør, snekker og hyttetomt - til logoped, rakfisk og regnskapsfører.
Tips: Sjekk din bransje - hva skjer når folk søker etter noen i din bransje i Valdres?
Rundt 250 lokale bedrifter har sin egen firmaprofil på iValdres. Til tross for at alle må takke ja til ny avtale hvert år, er det svært få som ikke selv ønsker å fortsette med profilen.
Ta kontakt med oss

Stillingsannonser

Kun 1 750,- pr annonse
De store nasjonale jobbportalene er lite brukt her i Valdres, både for de som søker etter folk og de som leter etter jobb.
Nå har vi ikke tall fra andre aktører, men med 2000-3000 som til enhver tid sjekker jobbmarkedet på iValdres - og med ca. 650 som mottar ukentlig jobboversikt på epost, så er kanskje iValdres regionens største jobbportal?
I annonseprisen får du en innbydende og profesjonell stillingsannonse på iValdres, som også kan brukes til deling ellers. Vi deler stillingen i våre sosiale mediekanaler og du får en fremhevet plassering i jobboversikten som sendes på epost.
Hvis ønskelig kan vi også hjelpe deg med tekst og innhold, samt annonsere stillingen i andre relevant kanaler.
Bestill stillingsannonse
Stillingsannonser, bilde av ulike yrkesgrupper
Nettverksbygging og åpne stillinger i Valdres

Åpne stillinger

Gratis
Vi mener den største utfordringen med tilflytning til Valdres. er jobbmarkedet.
Se bare på alle de som flytter ut i ung alder for å utdanne seg. Mange har et ønske om å flytte tilbake, men dropper dette da de ikke finner en spennende jobb som matcher med opparbeidet utdanning og erfaring.
På den andre siden så ser vi at mange lokale bedrifter, ikke aktivt søker etter høyt kompetente medarbeidere, men svært gjerne ansetter og lager en rolle om den riktige kandidaten tar kontakt.
iValdres.no startet derfor opp arbeidet med å registrere alle åpne stillinger i Valdres. Selskap som ikke aktivt leter etter nye folk, men som gjerne snakker med kandidater som kjenner seg igjen i en bestemt beskrivelse.
Registrer din åpne stilling gratis

Innhold med reklameverdi

Pris etter avtale
Du som alle andre, blir forsøkt påvirket av mange hundre salgsbudskap hver dag. Begret er nådd og for mange oppleves det som irriterende, kanskje foruten de få tilfellene når budskapet treffer innertier på deg.
Det finnes alternativer til "kjøp nå, vi har salg"-annonser. Med riktig innhold kan kundegruppen din selv ønske å lese et innhold du produserer. Kanskje fordi det er engasjerende, lærerikt eller humoristisk.
Nei, det er sjeldent anledning for å få med "kjøp på salg nå!"-budskapet ditt, men det kan være en ypperlig måte å bygge merkevare, kundekontakt og søkesynlighet over tid.
Vi som jobber med iValdres har god kunnskap og erfaring med å planlegge og produsere slikt innhold. Fordelene ved å publisere dette på iValdres handler i hovedsak om distribusjon, da siden har høyere autoritet hos søkemotorer som Google og allerede besøk av mange i din målgruppe.
Ta kontakt med oss
Innholdsmarkedsføring på iValdres
Simen Valdemar Thorsrud

Har du spørsmål eller ønsker å bli mer synlig på iValdres?

Simen Valdemar Thorsrud
camerastoremagnifiermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram