Annonsering og synlighet på iValdres.no

iValdres.no er en av de absolutt mest besøkte nettsidene i Valdres – med over 290.000 besøk hvert år, hvorav 159.000 unike brukere og langt flere sidevisninger. Det som gjør antallet helt unikt, er at de fleste kommer til siden fordi de har søkt etter et tilbud, produkt eller tjeneste i Valdres.

iValdres.no har bygd seg opp en posisjon hos Google, som gjør nettsiden til toppresultat ved de fleste bransjesøk rettet mot Valdres. I tillegg har iValdres.no den desidert beste oversikten over jobbmuligheter i regionen og er sannsynligvis den mest brukte nettsiden for folk som ser etter ledige stillinger.

Har du bedrift i Valdres, så bør du ihvertfall ha sjekket mulighetene på iValdres.no. Både for å treffe nye kunder og for å skaffe nye dyktige medarbeidere.

Få mer informasjon ved å klikke på aktuell mulighet nedenfor

Firmapresentasjon på iValdres.no, men hvorfor?

Rundt 300 lokale bedrifter har sin egen firmapresentasjon på iValdres.no, men hvorfor har de det?

Det er liten tvil om at de fleste av oss benytter Internett, og spesielt Google, til å finne informasjon om det aller meste. Dette gjelder også hvis man ønsker å finne muligheter, bedrifter og tilbud i Valdres.

Vi ser at de fleste bedriftsnettsidene i Valdres ikke er bygget for synlighet ved søk på Internett, noe som har gjort det utfordrende å finne gode lokale tilbud bl.a. for hytteeiere og turister i regionen.

Formålet med iValdres.no er derfor å gjøre det enklere å finne bedrifter og muligheter, ved å bygge opp ett nettverk av firmapresentasjoner for alle lokale tilbydere. Disse presentasjonene er svært godt tilgjengelig / synlig ved søk på Internett (Google, Bing m.fl.)

Et eksempel: Når noen «Googler» for å finne en tømrer/snekker i Valdres er det svært få bedriftsnettsider som blir synlig. iValdres.no sin oversikt over tømrere er toppresultat, og er den siden hvor de fleste klikker seg inn. Her får personen som søker oversikt over de fleste alternativene sine.

Over 130.000 forsøker å finne lokale tilbud og bedrifter på iValdres.no

Vær tilgjengelig på Internett og GoogleEtter at iValdres.no ble lansert tidlig i 2015 kan vi nå konkludere med at tjenesten har vært en stor suksess.

Årlig har iValdres over 290.000 besøk, fordelt på 159.000 unike brukere. De fleste finner siden fordi de søker etter bedrifter, produkter og tjenester i Valdres på Internett, hvor personen klikker seg inn på iValdres.no for å finne en aktuell bedrift, tilbyder eller samarbeidspartner. Konkrete søk som f.eks. «rørlegger Valdres», «regnskapsfører Valdres» og «bilverksted Fagernes», gjør at veien er kort for at denne personen tar kontakt med en av bedriftene.

Tilbakemeldingene fra bedriftene er derfor svært positive, og så å si alle ønsker selv å være med år etter år.

Gjør din bedrift betydelig mer synlig, for en kostnad mindre enn mobilabonnementet ditt!
Tlf. 958 26 757 || post@tala.no

Samfunns- og næringsnyttig

Vi mener å ha oppnådd vårt mål med å gjøre iValdres.no til både en samfunnsnyttig og næringsnyttig tjeneste.

Samfunnsnyttig ved å gjøre det enklere å finne, og dermed velge, lokale tilbud i Valdres.

Næringsnyttig ved å tilby synlighet til en svært lav kostnad, noe som gjør kanalen aktuell for alle bedrifter, uavhengig av størrelse og økonomi.

Lav pris – ingen binding

Vi ønsker å kunne presentere en så dekkende oversikt, helst samtlige aktuelle bedrifter, når noen søker etter en vare/tjeneste i Valdres.

Prisen skal være lik for alle. Vi har derfor valgt å sette prisen så lavt som mulig, slik at alle bedrifter kan forsvare kostnaden. Det til tross for at veldig mange kunne forsvart helt andre annonsepriser.

En firmapresentasjon på iValdres.no koster kun 255,- eks mva pr mnd.

En 12 mnd avtale dekker oppbyggingen av firmapresentasjonen. Vi har ingen automatisk fornyelse, slik at hver enkelt bedrift må takke ja til ny avtale etter perioden. En beslutning du tar med bakgrunn i våre detaljerte statistikker, samt dine egne erfaringer.

Stillingsannonse på iValdres.no

iValdres.no har, uten sammenligning, den beste og mest dekkende oversikten over ledige stillinger i Valdres. Resultatet er flere tusen besøk hver mnd og er kanskje den nettsiden hvor flest sjekker jobbmarkedet i regionen?

I en region hvor de store landsdekkende tjenestene for stillingsannonsering ikke har spesielt med aktivitet, har iValdres.no (sammen med nav.no), hatt den største og mest dekkende oversikten over jobbmuligheter i Valdres. Dette har gjort vår oversikt svært populær og vi er kanskje den meste brukte tjenesten til dette formålet i regionen.

Etter at vi i 2018 også registrerte alle åpne stillinger i Valdres, så er iValdres.no den klart beste tjenesten for de som ønsker å oppdatere seg på jobbmuligheter i regionen.

Men hvorfor fremhevet stilling?

Når vi vet at alle stillinger blir presentert på iValdres.no, hvorfor skal du da bestille en fremhevet stilling?

  1. Profesjonell fremstilling av stillingsbeskrivelsen, som også kan benyttes til deling i f.eks. sosiale medier.
  2. En betydelig mer fremtredende og synlig plassering på siden over ledige stillinger
  3. Delinger gjennom våre sosiale mediekanaler som Facebook, hvor vi også kan være behjelpelige med å annonsere stillingen ytterligere.
  4. Godt synlig i vårt ukentlige nyhetsbrev som sendes ut per epost til nesten 500 personer.

Pris for fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

Eksempel på en fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

Eksempel på en fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

Som alle andre tjenester på iValdres.no, så er de fremhevede stillingsannonsene priset slik at alle skal kunne forsvare kostnaden. Uansett størrelse på bedrift og stilling.

En fremhevet stilling på iValdres.no koster kun 1.250,- eks mva og ligger ute hele perioden frem til søknadsfrist, maks 1 mnd.

Hjelp med ekstra profilering

Vi har noen titalls faste kunder som benytter oss, gjennom eierselskapet TALA, til å sette opp ferdige annonsepakker på kryss av medier.

Slik har vi til enhver tid god erfaring og kunnskap om hvilke kanaler som fungerer, og som er nødvendig, for å komme i mål med rekrutteringen.

Sosiale medier som Facebook og LinkedIn viser seg ofte som de de viktigste kanalene når søknadsfristen er endt, både ved gratis (organisk) deling – men ikke minst kostnadseffektiv annonsering for å nå ut spisset mot de mest aktuelle.

Ta gjerne kontakt om du ønsker at vi skal sette opp et forslag til stillingskampanje, eller bare ønsker hjelp med selve annonseringen i Facebook, LinkedIn m.fl.

Åpne stillinger i Valdres

Vi ser at en av de store utfordringene med tanke på tilflytting til Valdres – er jobbmuligheter.

Se bare på alle de som flytter ut i ung alder for å utdanne seg. Mange har et ønske om å flytte tilbake til Valdres senere, men dropper dette i alle hovedsak på grunn av jobbmulighetene for den kompetansen og utdannelsen en har opparbeidet seg.

På den andre siden så ser vi at mange lokale bedrifter, ikke aktivt søker etter høyt kompetente medarbeidere, men svært gjerne ansetter og lager en rolle om den riktige kandidaten tar kontakt.

iValdres.no startet derfor opp arbeidet med å registrere alle åpne stillinger i Valdres, på kryss av bransjer og roller. Selskap som ikke har en utlyst ledig stilling, men som gjerne snakker med kandidater som kjenner seg igjen i en bestemt beskrivelse.

Denne tjenesten er gratis om din bedrift setter opp tekst og beskrivelse selv.

Registrer din åpent stilling gratis her og nå

Nye kunder ved å gi relevant innhold

Vi hjelper bedrifter med å produsere innhold som deres kunder syns er nyttig, morsomt eller på andre måter interessant.

Slik kan bedriften påvirke og fortelle sitt budskap til målgruppen, i en setting hvor kunden selv ønsker å være. Dette er derfor en form for reklame som ikke oppleves som slitsom og masete – samtidig som den er informativ.

Innholdsproduksjon – Populært av en grunn

TALA tilbyr innholdsproduksjon på iValdres.noVed å se på det store bildet og i hvilke kanaler det totale reklamebudsjettet til norske virksomheter brukes, kan man få gode svar på hvilke markedsføringstiltak som gir norske bedrifter størst verdi. De siste årene har større og større andeler blitt flyttet til såkalt innholdsproduksjon.

Nesten uansett hvilke bedrifter vi snakker med, så kan de fortelle at kundene har mye mer informasjon om produktene/tjenestene før de tar kontakt i dag, sammenlignet med bare noen få år tilbake.

Nå ønsker folk flest å lese seg opp og skaffe informasjon selv, før de går i butikken, oppsøker håndverkeren eller utfører andre kjøp. Hva om informasjonen de leser seg opp på kommer fra din bedrift?

Vi mener at innholdsproduksjon ofte er ideelt for å bygge kjennskap til merkevarer og produkter, gi kunder inspirasjon, vise en bedrifts gode egenskaper som produktkunnskap og service, gi bedriften bedre tilgjengeligheten / synlighet ved søk på Internett (Google m.fl.) osv.
Ønsker du derimot å få flest inn i butikken og øke omsetningen førstkommende helg, så er nok reduserte priser/tilbud og mer pågående annonsering et mer aktuelt tiltak.

Hvorfor bør TALA og iValdres.no produsere innholdet for deg?

Det er selvfølgelig ingenting i veien for at du produserer innholdet selv, og sannsynligvis er dette det rimeligste alternativet. Likevel vil du få noen fordeler ved å sette denne produksjonen bort til oss.

Kompetanse
Vi har erfaring med denne type produksjon og vil trolig enklere finne ut hvilken type innhold og distribusjon som er ideelt for å nå din målgruppe. I tillegg til kompetanse innen markedsføring, har vi ansatte med erfaring fra journalistikk, videoproduksjon og historiefortelling / forfatterskap

Slik er vi trygge på å produsere riktig innhold til din målgruppe – sammen med deg/dere.

iValdres.no – en tyvstart i søkeresultatene
Det at folks innhenting av informasjon ofte begynner med et søk på Google, gjør søkesynlighet til en viktig del av innholdsproduksjon.

Her produserer man relevant innhold som kommer høyt i Google (og andre søkemotorer) sine søkeresultater – når en kunde gjør relevante søk, f.eks. søker etter produktene dine.

Over flere år har iValdres.no opparbeidet seg en høy stjerne hos søkemotorer som Google. Det betyr at når vi produserer innhold i dag, så vil vi enklere og raskere kunne oppnå topplasseringer i søkeresultatene.

Med andre ord vil du sannsynligvis ha større muligheter til å bli synlig ved å publisere innholdet ditt på iValdres.no enn på din egen nettside.

– Innhold direkte på Facebook, Instagram og andre sosiale medier, gir deg sjeldent synlighet ved søk på Internett

Breddeerfaring
Vi har solid erfaring med profilering og synliggjøring av bedrifter i de fleste bransjer,
og har derfor utviklet gode «følere» og rutiner for å finne hvilke aspekter av din bedrift som bør belyses, og hvordan man distribuerer denne informasjonen for å nå din målgruppe.

Oppsummert, når vi produserer innhold for bedrifter, benytter vi all vår opparbeidete erfaring om markedsføring, profilering og kunnskap om hvordan Google og ulike sosiale medier fungerer, sammen med erfaring fra journalistikk, historiefortelling og videoproduksjon.

Folk vil underholdes og lære – ikke stresses med reinspikka reklame. Derfor, la oss hjelpe dere å levere underholdende, informativ reklame!

Ta kontakt eller bli kontaktet:

Tlf. 958 26 757 || post@tala.no