Annonse

Annonse

Annonsering og synlighet på iValdres.no

Formålet med iValdres.no er å gjøre det enklere å finne lokale tilbud og muligheter ved søk på Internett, og spesielt Google. 

Det er liten tvil om at de fleste i dag bruker Internett for å skaffe seg informasjon om produkter, tjenester og andre muligheter. Eksempelvis hvor jeg får kjøpt møbler i Valdres eller hvem som kan hjelpe meg med nytt tak på hytte.

For en bedrift har verdien av å være synlig når potensielle kunder søker etter deres produkter/tjenester aldri vært større. Denne verdien øker hver eneste dag!

iValdres.no er toppresultat ved de aller fleste bransje-, produkt- og tjenestesøk i Valdres (Google, Bing m.fl.) Årlig blir det gjort rundt 200.000 slike søk som resultater i at folk går inn på iValdres.no for å finne et lokalt tilbud!

Les mer om hvorfor nærmere 250 bedrifter har firmprofil på iValdres.no

Ledige stillinger

iValdres.no har den mest dekkende oversikten over ledige stillinger i Valdres og er sannsynligvis den mest brukte siden for å finne jobb i Valdres.

Her kan du lese mer om stillingsannonser på iValdres.no.

Bannerannonser på iValdres.no

De mer tradisjonelle bannerannonsene fungerer sjeldent spesielt godt og er ofte altfor kostbart sammenlignet med pris. iValdres.no har noen få bannerplasseringer som er gjennomgående på hele nettportalen, og som er priset rimelig med bakgrunn i faktisk effekt.

For spørsmål eller bestilling, ta gjerne kontakt:
Simen V Thorsrud, Tlf. 958 26 757 | post@iValdres.no