Annonse
Firmapresentasjon
Eksempel på firmaprofil på iValdres.no
3 060,- eks mva / år
Ingen automatisk fornyelse - du må takke ja til ny periode hvert år.
Annonse

Firmapresentasjon

Rundt 250 lokale bedrifter har sin egen firmapresentasjon på iValdres. Alle må takke ja til videreføring av annonsen hvert år og da er det ekstra gledelig å se at de fleste har vært med siden starten i 2015.

Men hvorfor velger alle disse bedriftene å ha presentasjonen på iValdres?

Nå har iValdres nærmere 400 000 besøk hvert år, hvor en stor andel av de besøkende leter etter produkter og tjenester her i Valdres. Vår erfaring er at dette ofte er personer som har bestemt seg for å kjøpe noe og som sjekker mulighetene for dette blant lokale bedrifter her i Valdres - være seg hyttetomt, ny kjole eller regnskapsfører.

Flere og flere benytter bedriftsoversikten for å navigere seg frem til en lokal bedrift som tilbyr det man trenger, men den største verdien med firmapresentasjonene er søkesynlighet i søkemotorer som Google.

Nettportalen er toppresultat på de fleste kommersielle søk som er knyttet til Valdres. Fra frisør, snekker og hyttetomt - til logoped, rakfisk og regnskapsfører.

Tips: Sjekk din bransje - hva skjer når folk søker etter noen i din bransje i Valdres?

Den lave annonseprisen er lik for alle bedrifter og skal kunne forsvares uavhengig av bedriftens størrelse og bransje. Enkelte bedrifter har bedt om automatisk videreføring av avtalen, men de fleste blir oppringt hvert år med spørsmål om de ønsker å forlenge perioden. Vi tror dette bygger tillitt til oss som tjeneste, reduserer risikoen din for å teste tjenesten, vi får tilbakemeldinger på effekten tjenesten gir og vi får sjekket om innholdet bør oppdateres.

Fyll ut og bestill nedenfor

Eller kontakt oss på tlf. 958 26 757 / post@ivaldres.no
Simen Valdemar Thorsrud

Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Simen Valdemar Thorsrud
crosschevron-down-circlechevron-left-circle