iValdres, logo
Favicon, iValdres
Webcam / webkamera i Valdres, ikon

Webcam / webkamera i Valdres

Vi har samlet lenker til alle webkamera i Valdres, slik at du enkelt kan sjekke de du syns er interessante.
Med over 40 kamera fordelt over hele regionen, er dette en svært populær tjeneste for å holde seg oppdatert på trafikk, været og andre forhold.
iValdres.no har ingen egne webkamera i Valdres, men ved å klikke deg inn på linkene nedenfor vil du komme til aktuelle sider som viser webkamera i det området du ønsker. Kameraene fordeler seg over hele Valdres.

Hva gjør et webkamera?

Et kamera som er tilknyttet Internett og som automatisk publiserer bilder på nett - kaller vi et webkamera. Noen kamera filmer kontinuerlig og gir mulighet for å se bilder tilbake i tid, mens andre tar nye bilder innen bestemte intervaller og sletter de gamle.

Oppdaterer seg med webkamera

Vi ser på bruken av denne siden, at webkameraene i Valdres er svært populære - men hva brukes de til? Vår erfaring er at folk bruker dette som en måte å oppdatere seg på trafikk, vær og snøforhold. Slik kan en hytteeier sjekke forholdene ved hytta på Vaset, fra kontoret i Sandvika.
camerastoremagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram