Valdres Storhall, klatrepark
I Valdres finner du opplevelser, aktiviteter og arrangement for en hver smak - hele året!
Se flere aktiviteter
Aktivitet

Valdres Storhall

Valdres Storhall på Leira har masse aktiviteter for både barn og voksne som klatring, terrengsykling, frisbeegolf og turløype. Mangler du utstyr kan det lånes gratis for barn og unge fra Valdres (en symbolsk sum for alle andre) gjennom BUA Valdres. Registrer deg gjerne på bua.io før du drar innom. Storhallen består av klatrehall, aktivitetshall, kiosk, toaletter, garderober, klubbhus, undervisningsrom og sosialrom. Hallen er dimensjonert for 500 tilskuere og 100 aktive. I skogsområdet rundt storhallen er det utarbeidet en egen terrengsykkelløype og frisbeegolfbane som alle kan bruke gratis.

Storhallen har åpent i ukedagene når de ansatte er på jobb, stort sett hver dag fra 9-16, de prøver også å holde hallen åpen med faste åpningstider i skoleferiene. Ellers er den tilgjengelig gjennom booking eller ved å kjøpe Folkekortet. Slå gjerne på tråden på 48 18 19 11 før du kommer innom for å sjekke at vi er tilstede.

Folkekortet

I tett samarbeid med andre aktører i Valdres, har storhallen satt sammen et tilbud kalt Folkekortet. Som innehaver av Folkekortet får du tilgang på en rekke aktiviteter både i selve storhallen, men også på andre aktivitetsarenaer i kommunen. Kortet gjelder for ett skoleår (august - juni) og er personlig. Er det  flere i samme familie som ønsker folkekortet, er det lagt til rette for svært gode rabattordninger på kjøp av flere kort innad i samme familie. På denne måten blir det rimelig for hele familier å trene sammen, enten man blir med på noe felles, eller trener på hver sin aktivitet. Bredden av aktiviteter man kan være med på er stor, så her kan alle finne noe som passer, uavhengig av alder og nivå. Folkekortet fås kjøpt i Valdres Storhall eller på nett her.

BUA Valdres

BUA Valdres på Leira (Valdres Storhall) tilbyr gratis utleie av sport- og friluftsutstyr til barn og unge i Valdres. Voksne og barn som ikke bor i Valdres kan leie utstyr mot en symbolsk sum. Det er de ansatte i Valdres Storhall som bemanner BUA på dagtid.

Utstyret kan plukkes opp direkte i BUA eller reserveres på forhånd gjennom bua.io.

Nysgjerrig på hva slags utstyr vi har til utlåns i BUA Valdres? Ta en titt på utstyrsbiblioteket vårt HER.

crosschevron-down-circlechevron-left-circle