Her finner du apotek Valdres

Oversikten nederst på siden hjelper deg å finne nærmeste apotek i Valdres. 

Vi er avhengig av apotekene for å hente ut reseptbelagte legemiddel og er for mange et naturlig stoppested etter en tur hos legen.

Apotek i Valdres, illustrasjonApotekene har ofte et bredt sortiment innen helse og velvære, ikke kun reseptbelagte medisiner. Noen eksempler kan være plaster og bandasjer, solkrem og aftersun, prevensjonsmiddel, graviditetstest, kosttilskudd, produkter for røykeslutt, kosmetikk osv.

Apotekene i Valdres har strenge produktkrav

Apotekene i Valdres er tilknyttet landsdekkende kjeder, som på mange måter er med å bestemme hvilke produkter som skal føres i varesortimentet.

I tillegg til reseptbelagte legemidler, så fører som sagt apotekene også en del andre produkter. Som du gjerne også kan kjøpe i andre typer butikker i Valdres. Det at apotekene som oftest har strengere kriterier for varesortimentet, gjør at mange føler seg tryggere og foretrekker å kjøpe produktene sine der. Helsekost kan være et eksempel på dette.

Se også:
Butikker i Valdres
Andre varer og tjenester i Valdres

Her finner du apotek Valdres:

Apotek 1 Leira

Apotek 1 på AMFI Valdres fører legemidler, hud- og hårpleieprodukter, kosttilskudd, naturmidler og mer. Videre tilbyr de rådgivning og veiledning om helsespørsmål for sine kunder.

Finn andre butikker i Valdres