Bank i Valdres
Lokale bedrifter

Bank i Valdres

Nederst på denne siden har vi satt opp en enkel oversikt som kjapt hjelper deg å finne bank i Valdres.

Banker er en viktig samarbeidspartner uansett om du er en privatperson eller bedrift. Her kan du få økonomisk rådgivning, hjelp med finansiering av store investeringer, en renteverdi på oppsparte midler, forsikringer og pensjon

Det er flere banker å velge mellom i Valdres. Både de store nasjonale bankkjedene og mer frittstående, lokale sparebanker.

Én bank hele livet, eller jage de beste avtalene?

Noen jager best mulig avtale på lån, innskudd, forsikring og andre tjenester, mens andre er vel så opptatt å føle seg trygg med en erfaren rådgiver.

Man blir ofte anbefalt å utfordre banken sin og evt. bytte bank jevnlig, men i realiteten holder nok de fleste seg til samme bank i store deler av livet. Kanskje også inn i neste generasjon med barna.

Stenger bankfilialene

De siste årene har vi sett en trend hvor flere og flere bankfilialer stenger dørene, i likhet med store deler av landet. Noen filialer stenges for godt, mens andre er kun åpne etter avtaler.

Hytteeiere bruker banker i Valdres

Mange hytteeiere benytter seg også av bankene i Valdres. Hvorvidt dette er på grunn av flinke og serviceinnstilte rådgivere eller av tilbudene bankene tilbyr, blir ubesvart på denne siden.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle