lekebutikk i valdres
Lokale bedrifter

Barneutstyr, leker og lekebutikker i Valdres

Nederst på denne siden har vi laget en oversikt over lekebutikker i Valdres, og eventuelle andre butikker som selger barneutstyr til barn i ulike situasjoner.

Barn fortjener det beste. De tar over tøylene når de eldre generasjonene forlater scenen. Derfor er det viktig at man som forelder finner kvalitetsprodukter til barn og spedbarn, som har høy standard når det kommer til blant annet sikkerhet og trygghet.

Vi ønsker å inkludere leker og barneutstyr som skaper mestringsfølelse. Viktig er det også at barn har leker som stimulerer til økt læring, glede, og kan utvikle de sosiale antennene deres.

Forskjellige leker til barn i ulike aldre

Leker til 1 åring og 2 åringer er utformet annerledes enn leker til barn som er eldre. Småbarn trenger leker som lærer dem å kjenne verden, grunnleggende former, fasonger, farger, lukter og smaker.

Eldre barn spiller gjerne spill, legger puslespill, prøver seg på eksperimentelle, lærerike leker som lærer dem å løse problemer på en mer kompleks måte enn småbarn.

Barn på 5-6 år og oppover lager hele verdener mens de leker med dukker eller actionfigurer. De lever seg inn i relativt avanserte sosiale roller mens de bruker lekeversjoner av kaffekopper, tekanner, kjeler og plastbestikk i et lekekjøkken.

Det samme gjelder om de påtar seg fiktive byggeplassprosjekter ute i sandkassa mens de bruker en lekegravemaskin, leketraktor, sammen med spader, bøtter og lekebiler.

Som foreldre er det derfor viktig at vi prøver å gi barna et variert utvalg av tilgjengelige leketøy og enkle barneverktøy, slik at de får muligheten til å utfolde seg kreativt og intellektuelt.

Leker og lekebutikker for små og store barn

Babyleker, leker til småbarn, morsomme, kule eller lærerike leker – Lego, Bruder, Barbie, Fischer Price, Brio, dukkehus, fjernstyrte leker eller leker i tre – uansett hva slags leketøy du leter etter, i Valdres har vi leketøysbutikker som tilbyr alt de unge måtte ønske seg av leketøy, samt barneutstyr foreldrene gjerne skulle likt å ha.

Barneutstyr, stell og tilbehør for barn / junior

Flere lokale butikker og kjeder tilbyr barneutstyr og tilbehør. For eksempel stellebord, barneseng, lekgrind eller barnevogn og babyvogn er ofte noe av det viktigste nybakte foreldre må anskaffe.

Spedbarn og småbarn krever at man til enhver tid har med seg hjelpemidler som kan forenkle hverdagen noe. I dette tilfellet trenger man gjerne en stelleveske, vognpose – eller hva med et skikkelig selefeste for barn?

Barneklær og babyklær i Valdres

Barn vokser fort ut av klærne sine – og spedbarn spesielt hurtig! Babybukser og -gensere, utetøy og kjeledresser til vinteren – alt vokses ut av. Da må en oppvakt forelder holde seg orientert om hvilke butikker som tilbyr de beste varene for den gitte alderen.

Med vår liste av tilbydere av barnerelaterte produkter og artikler, håper vi å kunne bidra til å gjøre utvelgelsesprosessen enklere for deg. Klikk deg inn på de butikkene / bedriftene du ønsker å vite mer om.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle