Dyrefôr, utstyr og dyrebutikk i Valdres

Her har du en oversikt over hvor du får kjøpt mat og utstyr til dyr i Valdres. Dyrebutikkene har også salg av enkelte kjæledyr.

Illustrasjon av dyrebutikk i Valdres

Hunden er menneskets beste venn hører vi jevnlig. Mange kjenner seg godt igjen i dette utsagnet, mens andre heller mer mot andre kjæledyr. Uansett er det svært populært å ha kjæledyr av et eller annet slag. Noen dyr er best egnet til kos og liker seg best i sofaen, mens andre har bestemte bruksegenskaper. Blant annet er jakthunder et vanlig syn i en region som Valdres med mange friluftsinteresserte personer.

Vareutvalget hos bedriftene i Valdres kan variere. Fra sportsbutikker som supplerer tilbudene sine med et enkelt utvalg til de mest populære kjæledyrene. Til dyrebutikker som har et bredt utvalg og kan hjelpe deg med det aller meste.

Se også:
Andre butikker i Valdres
Båndtvang i Valdres
Veterinær i Valdres

Her finner du dyrebutikk i Valdres:

Biltema Valdres

Biltema Valdres fører hele varesortimentet til kjeden, bl.a. innen kategoriene Bil, Båt, Bygg, Verktøy og mye mer. Det 2000m² store varehuset ligger på senteret Amfi Valdres på Leira.

Hageland Valdres

Valdres Hagesenter AS på Leira i Valdres, tilknytta kvalitetskjeden Hageland, er et fullsortimentsenter som fører alt fra planter, blomster, buketter, hageutstyr og interiør.

Europris Leira

Europris Leira tilbyr et stort utvalg produkter innen en rekke kategorier, fra dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker, m.m.

Finn andre butikker i Valdres