Fotpleie i Valdres
Lokale bedrifter

Fotpleie og fotterapeut Valdres

Her har vi laget en oversikt som skal hjelpe deg å finne aktører innen fotpleie Valdres, samt fotterapeut Valdres. 

Slik iValdres.no har forstått det så er fotpleie og fotterapi to ulike bransjer, hvor fellestrekket er at behandlingen retter seg mot føttene. Vi har for enkelhets skyld likevel valgt samle disse bedriftene på en side på iValdres.no (ihvertfall inntil videre).

Hva gjør en fotpleier i Valdres?

Hos en fotpleier kan du blant annet få hjelp til å fjerne hard hud, torner og sprekkdannelser under foten. Du kan få renset, klippet og slipt tykke negler. Fotbad og fotmassasje er også tjenester du får hos en fotpleier i Valdres.

Hva gjør en fotterapeut i Valdres?

En fotterapeut jobber med å finne årsaker og behandler lidelser i fotens negler, hud, skjellet og muskler. Slik vi forstår det så retter fotterapi seg i større grad med lidelser og sykdommer. Vurdering, behandling og forebygging av skorelaterte problemer, vorter, negl- og hudlidelser, lidelser relatert til sykdommer som diabetes og revmatisme er noe av det du kan få hjelp med hos en fotterapeut i Valdres.

Vi vil poengtere nok en gang at dette ikke er et tema iValdres.no kan spesielt mye om. Er du usikker og har spørsmål til behandlingene så vil vi anbefale deg å ta kontakt med en av bedriftene nedenfor.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle