iValdres, logo
Annonse
Bilde fra bedriften Accountor Valdres og Land AS
Accountor Valdres og Land AS, logo
Kyrkjevegen 22, 2890 Etnedal
61 12 15 20
Send mail
Hjemmeside
Mandag-fredag
08:00
 - 16:00

Accountor Valdres og Land AS

Vi er en gjeng med glade regnskapsfolk som ønsker å gjøre deg og din bedrift fornøyde! I tillegg til avdelingen i Etnedal så har vi også en avdeling på Dokka. 

Accountor Valdres og Land AS er medlem i franchisekjeden Accountor som består av 73 selvstendige/eide regnskapsbyråer i Norge. Samtlige kontorer er autorisert i henhold til lov om autorisasjon av regnskapsførere, noe som gir dere som brukere av våre tjenester trygghet for faglig dyktighet i utførelsen av regnskapsoppdraget. Accountor er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. Størrelse har betydning, for vi vil gjerne være nær kundene våre og investere i deres fremtid. Vi har kontorer i sju land, moderne verktøy og over 2300 medarbeidere som gløder for bedre resultater hos deg som kunde.

I Accountor Valdres og Land er vi nå 9 ansatte hvorav 5 er autoriserte regnskapsførere. Uavhengig av utlyste stillinger må du gjerne sende oss en søknad med CV, slik at vi kan ta kontakt med deg når behovet oppstår.

Kundeløfter:

  • Vi leverer rett – i tide
  • Vår ekspertise er nær deg
  • Vi kommuniserer klart og ofte

Uansett om du velger å bli kunde eller ikke setter vi pris på å bli kjent med deg som næringsdrivende!

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram