Auke Regnskap & Rådgivning AS
Annonse

Auke Regnskap & Rådgivning AS

Auke Regnskap & Rådgivning AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr regnskaps- og rådgivningstjenester. Vi holder til på Fagernes.

Vår kunnskap og kompetanse bidrar til at vi kan levere helhetlig produkt til våre kunder, med alt fra bistand til stiftelse av selskap, regnskapsføring og lønnskjøring, oppsett av årsregnskap og ligningspapirer, perioderapporteringer og rådgivning.

Bedret lønnsomhet for våre kunder

Vårt mål er å bidra til bedret lønnsomhet for våre kunder, gjennom effektiv og høy kvalitet på leveranse av beslutningsgrunnlag. Våre kunder skal være trygge på å møte bred kompetanse, god kommunikasjon og høy kvalitet på det som leveres.

Vi bruker Tripletex som regnskaps- og lønnssystem, men er også åpne for å bruke andre system etter kundens ønske.

Autorisert regnskapsførerselskap

Auke Regnskap & Rådgivning AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Dette betyr at vi følger strenge krav til kvalitetssikring av våre oppdrag. Som medlem av Regnskap Norge (tidligere NARF – Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening) jobber vi etter de kvalitetsstandarder som gjelder for bransjen til enhver tid.

Vi er for tiden 5 ansatte, hvorav to av oss er autoriserte regnskapsførere. Daglig leder er i tillegg statsautorisert revisor.

Vi startet opp i 2012 og holder til i Skrautvålsvegen 65, ved siden av Næringshagen på Fagernes.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle