Project Description

Maler Lasse Stensrud AS, logo

Maler Lasse Stensrud AS – Kvalitet og service

Maler Lasse Stensrud AS utfører maleoppdrag i Valdres og Oslo. De påtar seg stort sett alt utvendig og innvendig arbeid; herunder blant annet panelbehandling/-beisning og behandling av kjøkkeninnredninger. De leverer god service for sine kunder, med «det lille ekstra».

Maler Lasse Stensrud AS ble etablert i 2015, og har i tillegg 14 års erfaring fra tidligere, da hos maler Gjermund Dalen.

Vi tar på oss store og små maleroppdrag i Valdres og Oslo – både hytter og boliger. Kundebasen består av 80% hyttekunder, og de resterende er lokalfolk eller kunder utenfor Valdres.

Avtalt pris til avtalt tid.

Maleoppdrag med «det lille ekstra»

Vi har stort fokus på å levere kvalitetsarbeid til våre kunder, enten det er snakk om å male utvendig eller innvendig. Når det for eksempel gjelder innvendig maling av kjøkken og bad, så tar vi gjerne med oss benkeplater, skapdører og lignende tilbake til verkstedet, hvor delene spraymales.

Panelbehandling, beisning og annen nødvendig behandling av kjøkkeninnredning tilbyr vi også.

Kjøkkenfornyelse av Maler Lasse Stensrud AS
Male trapp i Valdres
Maler Lasse Stensrud AS har malt tak i hytte i Valdres

Premium kundeservice

For oss er kundene meget viktig. Vi gir deg profesjonelt utført arbeid, og skyr ikke bort ifra å yte litt ekstra god service for at du skal bli ekstra fornøyd.

Avtalt pris til avtalt tid, samt at vi er lett tilgjengelige for deg underveis.

Hvis du har spørsmål, eller har et maleoppdrag du vil vi skal ta, kontakt oss på epost: lasse.stensrud@epost.no eller ring oss på tlf. 468 34 640.

Maler Lasse Stensrud AS

Kjeldelie 25, 2966 Slidre
468 34 640
Send mail
Gå til nettside

Relevante sider: