Tala AS

Project Description

Tala AS driver nettportalen iValdres.no

Tala AS

Tala AS er et byrå som kan hjelpe deg med det aller meste innen reklame og markedsføring. Bedriften er lokalisert i Reinli, med kontorer også på Leira i Valdres (ved siden av Amfi Valdres).

Se også: www.tala.no

Bedriften drives av Simen Valdemar Thorsrud som nærmest har hatt markedsføring som en hobby de siste 10 årene. Han har arbeidserfaring fra flere større medier i Oslo, samt avisa Valdres og Valdresmagasinet her i regionen. Gjennomført flere kurs og et studie innen markedsføring, ledelse, logistikk og økonomi.

Utviklet iValdres.no

Tala AS har utviklet og driver iValdres.no – en nettportal som skal gjøre det enklere å finne tilbud og muligheter i Valdres. Ved å bygge opp et nettverk av mini-nettsider for alle bedriftene i Valdres, så gjør vi det enklere for folk flest å finne tilbud, varer og tjenester i Valdres ved søk på internett.

Etter at nettportalen ble lansert i januar 2015 så er den allerede en av de mest besøkte nettsidene i Valdres. De fleste finner siden fordi de har søkt på Google, i letingen etter en vare/tjeneste i Valdres.

Nærmere 200 lokale bedrifter har sin egen firmaprofil på iValdres.no. Les mer om hvorfor her.

Referanser fra nettsider Tala har utvikletNettsider

Vi bistår bedrifter og foreninger med nye nettsider.

I motsetning til overraskende mange andre så er vårt fokus verdi. I de fleste tilfeller er denne verdien synlighet og det å bygge nettsiden slik at du blir tilgjengelig når potensielle kunder søker etter dine produkter eller tjenester på internett (spesielt søkemotorer som Google). Det er vel og bra med kreative og flotte nettsider, men verdien blir likevel liten hvis det kun er ditt eget nettverk som finner siden.

Som en selvfølgelighet så er nettsidene brukervennlig på mobil, så vel som pc og lesebrett.

Grafisk

Vi kan også hjelpe deg med det meste innen grafiske tjenester og har levert alt fra visittkort, skilt, annonser, brosjyrer og Dm, til ikon, illustrasjoner og logoer.

Annonsering

I 2015 kan veldig mye av den digitale annonseringen utføres med egne grep. Flere av disse kanalene blir for mange sett på som de mest kostnadseffektive annonsekanalene (ref. Google, Facebook o.l.) Ønsker du ikke å sette deg inn i hvordan dette gjøres selv, så kan det fort bli lønnsomt å ta en prat med oss. Vi er også tilknyttet en nettside med ca. 185.000 aktive personer i Oslo og omegn hver mnd.

Strategi, råd og analyse

Ved hjelp av analyser og erfaringer bistår vi bedrifter med en gjennomgang av dagens reklamekroner. Våre erfaringer er at mange bruker store summer på unødvendige kanaler som enten kan brukes mer effektivt, eller kanskje er mest kledelig på bunnlinjen i regnskapet.

Illustrasjon for reklamerådgivningVi hjelper også en rekke både små og store bedrifter med strategier og markedsplaner. Formålet er å øke bedriftenes lønnsomhet, men mange synes også det er behagelig å slippe alle selgere som skal selge gull og grønn skoger til enhver tid.

Lønnsom markedsføring

Tala AS jobber etter slagordet «lønnsom markedsføring». Med det mener vi at eventuelle samarbeid forutsetter at det skal være lønnsomt for deg som kunde!

Ta gjerne kontakt på tlf. 958 26 757 | simen@tala.no

Send this to friend