Bilde av visittkort med TALA-logoen
Annonse
Storebruvegen 46, 2930 Bagn
958 26 757

TALA

TALA hjelper din bedrift med en profesjonell og selgende presentasjon, samt å gjøre deg tilgjengelig / synlig på en effektiv måte.

Vi skal ha en litt annen tilnærming og tenke annerledes enn vår typiske konkurrent, når det kommer til arbeidsprosesser, løse problemstillinger og generelt håndtering av ulike prosjekter. Vårt fokus er like stort på effekt og verdi, som på det visuelle designet.

Synlig nettsider

Vår kompetanse på å lage nettsider som gjør bedriften din godt synlig ved søk på Internett, er det som skiller oss mest fra våre konkurrenter i Innlandet.

For å oppnå denne synligheten må vi lage en brukervennlig nettside som gir kunden din den informasjonen de ønsker. Med best innhold som er presentert på en teknisk og visuelt riktig måte, vil du kunne oppnå topplasseringen når kunder søker etter dine produkter og tjenester.

Se noen av våre referanser og nettsider vi har levert her

Grafisk design

Vår nye grafiske designer, Elin S. Tystad, ble ansatt i 2019. Vi har dermed fått mer kompetanse og kapasitet til å hjelpe deg med grafisk utforming og visuell kommunikasjon.

Ta kontakt om du trenger ny logo, visuell profil, skilt, bildekor, magasiner og brosjyrer, eller annet reklamemateriell.

Se noen av våre referanser på grafisk design her

Vi hører gjerne i fra deg!
Tlf. 958 26 757 | post@tala.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle