Project Description

TALA, logo 2020

TALA

TALA hjelper din bedrift med en profesjonell og selgende presentasjon, samt å gjøre deg tilgjengelig / synlig på en effektiv måte.

Vi skal ha en litt annen tilnærming og tenke annerledes enn vår typiske konkurrent, når det kommer til arbeidsprosesser, løse problemstillinger og generelt håndtering av ulike prosjekter. Vårt fokus er like stort på effekt og verdi, som på det visuelle designet.

Vi har kontor i 2. etg. over Bohus Møbelhuset sitt lager på Leira i Valdres.

Elin S Tystad i TALA
Elin S. Tystad
Grafisk designer
Ben Ormstad i TALA
Ben Ormstad
Innholdsprodusent
Simen V Thorsrud i TALA
Simen V. Thorsrud
Daglig leder

Synlig nettsider

Vår kompetanse på å lage nettsider som gjør bedriften din godt synlig ved søk på Internett, er det som skiller oss mest fra våre konkurrenter i Innlandet.

For å oppnå denne synligheten må vi lage en brukervennlig nettside som gir kunden din den informasjonen de ønsker. Med best innhold som er presentert på en teknisk og visuelt riktig måte, vil du kunne oppnå topplasseringen når kunder søker etter dine produkter og tjenester.

Se noen av våre referanser og nettsider vi har levert her

Grafisk design

Vår nye grafiske designer, Elin S. Tystad, ble ansatt i 2019. Vi har dermed fått mer kompetanse og kapasitet til å hjelpe deg med grafisk utforming og visuell kommunikasjon.

Ta kontakt om du trenger ny logo, visuell profil, skilt, bildekor, magasiner og brosjyrer, eller annet reklamemateriell.

Se noen av våre referanser på grafisk design her

Rådgivning, kampanjer og annonsekjøp

Vi har erfaring med markedsføring av hundrevis av selskap, på kryss av bransjer og over mange år. Dette sammen med vår evne til analysere, gjør at bedrifter ønsker å benytte seg av vår kompetanse.

Mer informasjon og noen av våre referanser finner du på nettsiden vår

Tekst, foto, video og lyd

Relevant, engasjerende og informativt innhold vil gjør deg mer synlig, kunne påvirke nye kunder og gi et mer profesjonelt uttrykk for din bedrift.

Vår innholdprodusent, Ben Ormstad, er publisert forfatter, er kurset og testet i flere selvbetjente annonseløsninger (Google, Facebook..) og har god erfaring med lyd- og videoproduksjon. I tillegg er vil tilknyttet flere gode frilansere.

Les mer om innholdsproduksjon på tala.no

Vi hører gjerne i fra deg!
Tlf. 958 26 757 | post@tala.no

TALA AS

Markaveien 10, 2920 Leira i Valdres
958 26 757
Send mail
Se nettside
Følg på Facebook