Valdres Renholdservice ZMR

Valdres Renholdservice ZMR

Project Description

Renhold utføres av Valdres Renholdservice Zmr

Valdres Renholdservice ZMR

Valdres Renholdservice ZMR er ledende innen renhold i Valdres og er offentlig godkjente som renholdsvirksomhet (ref. arbeidstilsynet). Bedriften jobber primært mot bedrift, men har også en rekke oppdrag mot hus og hytter i Valdres.

Valdres Renholdservice Zmr referanserValdres Renholdservice ZMR har 13-14 ansatte og utfører oppdrag i hele Valdres, i tillegg til nærliggende områder.

Renhold bedrift

Vår viktigste målgruppe er bedrifter i Valdres. Vi har til enhver tid alle papirer, godkjenninger og krav i orden, og skal være en trygg samarbeidspartner innen renhold. Våre priser er også konkurransedyktige, som bl.a. gjør at vi har vunnet mange anbud også når reiseavstanden er lengre(utenfor Valdres).

Renhold privat

Mot privatmarkedet utfører vi både faste oppdrag som jevnlig hus- og hyttevask, men også enkeltoppdrag ved flytting eller kanskje før høytider, selskap e.l.

Tepperens, vinduspuss, matteutleie..

Vi utfører alle typer renholdstjenester. Daglig renhold, tepperens, matteutleie, vinduspuss m.m. Våre renholdere har høy kompetanse og relevante kurs. Når disse benytter moderne maskiner er vi trygge på at vi kan gi deg de resultatene du ønsker.

Ta gjerne kontakt for tilbud

Valdres Renholdservice ZMR

Jernbaneveien 18, 2900 Fagernes

Telefonikon i Valdres968 41 620

E-post ikon i Valdresvaldresrenholdservice@wp.pl

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Kart til Aurdal

Relevante sider: