Valdres Trafikkskole AS
Annonse

Valdres Trafikkskole AS

Valdres Trafikkskole AS har kontor og kurslokaler i Fagernes sentrum. Kjøreskolen tilbyr undervisning og kjøreopplæring på bil (også med automatgir), bil og henger, MC, traktor (40 og 50 km/t), moped og snøscooter. 

Bedriften har eksistert siden slutten av 60-tallet og har siden den gang opprettet en stor kundeportefølje og har fornøyde elever/kunder fra hele Valdres.

Trafikkskole på Fagernes

Vi har kontorer og kurslokaler sentralt på Fagernes, men tilrettelegger ofte oppstarten av kjøretimen til deg som elev. Eksempelvis er det vanlig å ha møtested ved Valdres Videregående skole på Leira.

I tillegg til kjøreopplæring tilbyr vi alle relevante kurs til klassene vi har opplæring innen. Bil (klasse B), bil og henger (klassene BE og B96), motorsykkel (klasse A), lett motorsykkel (klasse A1), traktor (klasse T – både 40 og 50 km/t), moped (klasse M) og snøscooter (klasse S)

Vår trafikkskole er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund. Godkjennelsen betyr at ledelsen oppfyller kravene til å drive en kjøreskole og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse. Vi kan derfor garantere for at du som elev får en god, trygg og profesjonell opplæring.

Vår visjon er å lære deg til å bli en trygg fører som kjører risikofritt og skaper den beste samhandlingen i trafikken.

https://www.youtube.com/watch?v=rU8hCzXvWfQ
Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle