ValdresLab AS, bilde fra laboratoriet
Annonse
Skrautvålsvegen 77, 2900 Fagernes
61 34 16 20
Mandag-torsdag
09:0015:00

ValdresLab AS

Lurer du på om drikkevannet ditt er rent? Har du ny vannkilde eller opplever endringer på vannet ditt? ValdresLab kan sjekke vannet ditt og finner gode løsninger for prøveinnlevering. Vi analyserer vannprøver fra både privatpersoner, bedrifter og kommuner.

Analysetjenester av vann og næringsmidler

ValdresLab er et akkreditert drikkevanns- laboratorium som tilbyr mikrobiologiske, fysikalske og kjemiske analyser på vann. I tillegg utfører vi analyser på en rekke ulike næringsmidler, samt hygienekontroll i produksjonslokaler og på utstyr. Vi kan utføre eller videreformidle stort sett alle analyser. Vi tilbyr analyse av drikkevann til bedrifter og kommuner, så vel som fastboende og fritidsinnbyggere med private vannkilder. Ta kontakt med oss for hjelp med valg av analyser og informasjon om pris.

Måling av radioaktivitet

Vi tilbyr gratis radioaktivitets-målinger av sopp, bær, honning, kjøtt fra vilt/beitedyr, og melk fra beitedyr. Vi tar imot prøver fra både private og bedrifter.

21.desember 2015 ble det nye laboratorie- nettverket for lokal radioaktivitetskontroll (LORAKON) åpnet der ValdresLab er et av laboratoriene som skal være en del av den nasjonale beredskapen ved atomhendelser. ValdresLab har lang fartstid innen analyser av radioaktivitet i næringsmidler.

Informasjon om generell prøvetaking

Sterile vannprøveflasker kan hentes gratis på servicetorgene i Valdres og Hallingdal. Du kan også stikke innom laboratoriet for å hente sterile vannprøveflasker eller annen nødvendig steril emballasje for prøveuttak. Ring oss ved behov for andre løsninger.

Våre åpningstider: mandag - torsdag kl. 09-15
Vi mottar prøver mandager og tirsdager her på laboratoriet, helst før klokka 12:00. Alle kommuner i Valdres kan ta med prøver fra bedrifter og private på de dagene de selv skal levere prøver til ValdresLab. Ta kontakt med din kommune for nærmere informasjon. For våre kunder i Hallingdal kan prøvene leveres inn mandager på servicetorget i Hol (klokka 9-11), Ål (9-11.30) og Gol (9-12). For prøveinnlevering andre dager (evt. søndager) ta kontakt.
For mer informasjon om åpningstider, prøve-taking m.m. vennligst se vår nettside: www.valdreslab.no.

Bedriften historie

ValdresLab AS er en videreføring av laboratoriet ved Næringsmiddeltilsynet for Valdres, og er siden 3.12.2003 et frittstående aksjeselskap. Våre aksjonærer er de seks Valdreskommunene; Nord-Aurdal, Sør-Aurdal, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Vang og Etnedal, samt næringsmiddelbedrifter og noen privatpersoner i Valdres.

Les merVis mindre
Tea Majstorovic
Daglig leder
Send mail
Dijana Majstorovic
Laboratorieleder - i permisjon
Linn Hagen Kvaal
Kvalitetsleder
Send mail
Katrine Råkjær Aarseth
Laborant og fungerende laboratorieleder
Send mail
Malgorzata Maria Bes
Laborant
Send mail
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle