gullsmed i valdres
Lokale bedrifter

Gullsmed i Valdres

Her har vi laget en oversikt som skal hjelpe deg med å finne gullsmed i Valdres og evt. andre som kan tilby gull, sølv, diamanter og andre edelmetaller. 

I følge wikipedia er definisjonen av en gullsmed: «en smed som spesialiserer seg i arbeid med edelmetaller, vanligvis for å lage smykker». På denne siden drar vi frem alle som jobber med edelmetaller i Valdres. Med det tenker vi på salg av smykker, interiørprodukter, bestikk og andre produkter i gull, sølv og andre edelmetaller. En gullsmed kan også ofte hjelpe deg med inngravering og råd.

Salg og innbytte av gull og sølv

Det er også muligheter for å levere inn gammelt gull og sølv hos en gullsmed, hvis man har smykker eller lignende som bare ligger i skuffen. Du kan enten selge og få penger tilbake, eller støpe om edelmetallene til andre produkter.

Valdres Sølv

I Valdres er vi naturlig nok spesielt stolte av Valdres Sølv – “vårt eget” unike mønster som preger fin-bestikket i mange hjem, for ikke å snakke om Valdresbunader. Lokale forhandlere har ikke overraskende et godt utvalg i Valdres Sølv.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle