Her finner du kontormøbler og kontorrekvisita Valdres

Her finner du en oversikt over bedrifter som kan hjelpe deg med kontormøbler og kontorrekvisita i Valdres. 

kontormøbler og kontorrekvisita Valdres, illustrasjonDet er flere møbelbutikker i Valdres som kan hjelpe deg med kontormøbler som kontorpulter, kontorstoler, reoler og hyller. Det er også mulig å kjøpe mye kontorrekvisita hos en elektrobutikk eller en bokhandel i Valdres. Men det er også bedrifter i Valdres som har spesialisert seg på et varesortiment mot bedriftsmarkedet.

Er du på leting etter andre produkter og tjenester til din bedrift så ta en titt på oversikten over bedriftsmarkedet i Valdres.

Se også:
Andre B2B-bedrifter i Valdres
Elektrobutikk i Valdres
Møbler og interiør i Valdres

Her finner du kontormøbler og kontorrekvisita i Valdres:

Europris Leira

Europris Leira tilbyr et stort utvalg produkter innen en rekke kategorier, fra dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker, m.m.

Biltema Valdres

Biltema Valdres fører hele varesortimentet til kjeden, bl.a. innen kategoriene Bil, Båt, Bygg, Verktøy og mye mer. Det 2000m² store varehuset ligger på senteret Amfi Valdres på Leira.

Clas Ohlson Leira

Clas Ohlson på Leira ligger godt synlig med eget bygg og parkeringsplass på motsatt side av veien for Amfi Valdres. Her har de 12.000 produkter fordelt på kategoriene Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia.

Notabene Leira

Notabene i Valdres finner du på kjøpesenteret AMFI Valdres på Leira. Bokhandelen selger alt fra bøker og leker til kontor- og skoleprodukter, samt bøker utgitt av lokale forfattere.

Finn andre B2B-bedrifter i Valdres