elektrobutikk i valdres
Lokale bedrifter

Elektronikk og elektrobutikk Valdres

På denne siden får du oversikt over elektrobutikker i Valdres, samt andre aktører som kan hjelpe deg med elektriske artikler til hus og hytte. 

Vi ønsker med denne siden å gjøre det enklere for folk flest å finne en elektrobutikk Valdres, eller en annen aktør som kan hjelpe deg med de elektriske artiklene du har behov for. Elektrobutikkene i Valdres skiller seg fra hverandre på størrelse, vareutvalg og naturlig nok plassering. Enkelte butikker satser tungt på et bredt utvalg av elektriske artikler, mens andre har et mindre utsalg i kombinasjon med å tilby andre tjenester. Ofte elektrikere og bedrifter innen hytteservice i Valdres.

Hvitevarer, brunevarer, tele- og datautstyr m.m.

Enten du skal investere i nye hvitevarer, brunevarer eller andre elektroniske produkter i Valdres, så kan aktørene nedenfor hjelpe deg. Det kan være forbruker elektronikk som data, tv og mobiltelefon. Eller det kan være husholdningsapparater som oppvaskmaskin, komfyrer og vifteovner. Her kan vi selvfølgelig ramse opp lange produktkategorier, men de fleste vet som regel hva man kan forvente av en elektrobutikk.

Hyttestrøm (12V)

Som en av landet største hytteregioner, hvor en ganske stor andel av hyttene ikke er tilknyttet strøm, så er det et stort behov for artikler også til hyttestrøm (12V anlegg som gjerne drives av solcelle-anlegg).

Elektrobutikkene i Valdres har derfor et bredere utvalg av hytteprodukter enn det som er vanlig mange andre steder i landet. Det kan være komfyrer, kjøleskap og varmtvannsberedere som drives av propan, samt parafinovner og fjernstyrt oppvarming av hytta (“ring hytta varm”) for å nevne noe.

Er du på leting etter noen som leverer varmepumpe i Valdres, så har vi en egen oversikt over disse aktørene på iValdres.no.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?

Se også:

crosschevron-down-circlechevron-left-circle