iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Elkjøp Valdres, logo
Mandag-fredag
10:00
 - 19:00
Lørdag
10:00
 - 16:00

Elkjøp Valdres

Elkjøp Valdres er regionens ledende elektrobutikk med tilholdssted på Leira i Valdres. I 2021 ferdigstilles ny etasje i bygget og Elkjøp Valdres flyttes opp i 2. etasje, med egen hyttebutikk. Dette blir to moderne butikker med et stort varesortiment og et samlet areal på 2400 kvm.

Med det nye konseptet ønsker vi å gjøre handleturen enklere, mer inspirerende og til en god opplevelse for kunden. Nettbutikken og de fysiske butikkene vil utfylle hverandre og smelte mer sammen. Målet er å gjøre det enkelt og trygt å handle elektronikk og tjenester.

Anders Sørflaten startet opp elektrobutikk i Valdres så tidlig som i 1970 (iBagn). Siden den gang har familiebedriften utviklet seg og driver i dag 6 Elkjøpbutikker på Øst- og Vestlandet.

Fagkunnskap og kompetanse

Vårt største konkurransefortrinn er vår fagkunnskap og kompetanse om produktene vi forhandler. Størrelsen på bedriften tillater at hver enkelt ansatt kanspesialisere seg på enkelte varegrupper og likevel ha ansatte på jobb til enhver tid med spesialkompetanse på nettopp det du har behov for. Dataavdelingen vår ble «årets beste» blant alle 100 varehusene til Elkjøp i 2014.

Hytteavdeling og eget sortiment

Vi fører hele sortimentet til Elkjøp, men har også mange varegrupper som ikke nødvendigvis er vanlig i andre Elkjøpbutikker i landet. Det at vi driver i et av landets største hytteområder gjør at nærmere 50% av de omsatte varene i vårt varehus er det hytteeiere i Valdres som står for.

Hytteavdeling vår skal tilby det du som hytteeier leter etter – uansett om du har behov for produkter tilpasset solcelleanlegg eller strøm. I 2014 ble vi årets forhandler blant 180 andre i nettverket til Sunwind.

Ukjøring og montering

Vi investerer også stort i service- og utkjøringskapasiteten til hus, hytter og bedrifter, og har nå fire biler og fire medarbeidere med ansvar for dette. I tillegg kjører vi nåogså varer for vårt varehus på Dokka, samt hele Valdres og Søndre og Nordre Land. Med vårt nye store lager har vi mer varer på lager i Valdres som forkorter leveringstiden til kundene.

Epoc kjøkken

Epoq Kjøkken

Som leverandør av kjøkken fra Epoq kan vihjelpedeg med ditt drømmekjøkken til konkurransedyktige priser – uten å gå på kompromiss med kvalitet, design eller muligheter.Vi tegner og prosjekterer også kjøkken til markedets laveste pris. Elkjøp Valdres får i det nye lokalet dobbelt så stor utstilling av kjøkken, og har nå tre sertifiserte kjøkkenselgere. Epoq er i dag landets tredje største kjøkkenleverandør på det private markedet.

Velkommen innom oss på Leira!

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram