Elkjøp Valdres, inngangen på varehuset
Annonse
Skulevegen 2, 2920 Leira i Valdres
61 36 29 90
Mandag-fredag
10:0019:00
Lørdag
10:0016:00

Elkjøp Valdres

Elkjøp Valdres, regionens ledende elektrobutikk, finner du i nye moderne lokaler på Leira. Hytteavdelingen, Sunwind Hyttesenter Valdres, har fått egne lokaler og samlet har vi et stort varesortiment over 2400 kvm.

Med det nye konseptet ønsker vi å gjøre handleturen enklere, mer inspirerende og til en god opplevelse for kunden. Nettbutikken og de fysiske butikkene vil utfylle hverandre og smelte mer sammen. Målet er å gjøre det enkelt og trygt å handle elektronikk og tjenester.

Anders Sørflaten startet opp elektrobutikk i Valdres så tidlig som i 1970 (i Bagn). Siden den gang har familiebedriften utviklet seg og driver i dag 6 Elkjøpbutikker på Øst- og Vestlandet.

Fagkunnskap og kompetanse

Vårt største konkurransefortrinn er vår fagkunnskap og kompetanse om produktene vi forhandler. Størrelsen på bedriften tillater at hver enkelt ansatt kan spesialisere seg på enkelte varegrupper og likevel ha ansatte på jobb til enhver tid med spesialkompetanse på nettopp det du har behov for.

Hytteavdeling og eget sortiment

Vi fører hele sortimentet til Elkjøp, men har også mange varegrupper som ikke nødvendigvis er vanlig i andre Elkjøpbutikker i landet. Det at vi driver i et av landets største hytteområder gjør at nærmere 50% av de omsatte varene i vårt varehus er det hytteeiere i Valdres som står for.

Les mer om Sunwind Hyttesenter Valdres

Ukjøring og montering

Vi investerer også stort i service- og utkjøringskapasiteten til hus, hytter og bedrifter, og har nå fire biler og fire medarbeidere med ansvar for dette. I tillegg kjører vi nå også varer for vårt varehus på Dokka, samt hele Valdres og Søndre og Nordre Land. Med vårt nye store lager har vi mer varer på lager i Valdres som forkorter leveringstiden til kundene.

Epoq-kjøkken

Epoq Kjøkken

Som leverandør av kjøkken fra Epoq kan vi hjelpe deg med ditt drømmekjøkken til konkurransedyktige priser – uten å gå på kompromiss med kvalitet, design eller muligheter.Vi tegner og prosjekterer også kjøkken til markedets laveste pris. Elkjøp Valdres har nå tre sertifiserte kjøkkenselgere, klare til å hjelpe deg med å designe ditt kjøkken. Epoq er i dag landets tredje største kjøkkenleverandør på det private markedet.

Kjører du elbil? Rett utenfor varehuset finner du to ladeparker med totalt 24 hurtigladere!

Velkommen innom oss på Leira!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle