Elkjøp Valdres

Elkjøp Valdres

Project Description

Elkjøp Valdres

Elkjøp Valdres

Elkjøp Valdres er regionens ledende elektrobutikk som flyttet inn i helt nye lokaler på Leira i Valdres i 2015.

Elkjøp Valdres logoAnders Sørflaten startet opp elektrobutikk i Valdres så tidlig som i 1970 (i Bagn). Siden den gang har familiebedriften utviklet seg og driver i dag 6 Elkjøpbutikker på Øst- og Vestlandet.

Fagkunnskap og kompetanse

Vårt største konkurransefortrinn er vår fagkunnskap og kompetanse om produktene vi forhandler. Størrelsen på bedriften tillater at hver enkelt ansatt kan spesialisere seg på enkelte varegrupper og likevel ha ansatte på jobb til enhver tid med spesialkompetanse på nettopp det du har behov for. Dataavdelingen vår blei «årets beste» blant alle 100 varehusene til Elkjøp i 2014.

Hytteavdeling og eget sortimentHytteavdeling hos Elkjøp Valdres

Vi fører hele sortimentet til Elkjøp, men har også mange varegrupper som ikke nødvendigvis er vanlig i andre Elkjøpbutikker i landet. Det at vi driver i et av landets største hytteområder gjør at nærmere 50% av de omsatte varene i vårt varehus er det hytteeiere i Valdres som står for.

Vi har derfor etablert en egen hytteavdeling i varehuset som skal tilby det du som hytteeier leter etter – uansett om du har behov for produkter tilpasset solcelleanlegg eller strøm. I 2014 ble vi årets forhandler blant 180 andre i nettverket til Sunwind.

Epoc kjøkken

Epoq logoSom leverandør av kjøkken fra Epoq kan vi hjelpe deg med ditt drømmekjøkken til konkurransedyktige priser – uten å gå på kompromiss med kvalitet, design eller muligheter. Vi tegner og prosjekterer også kjøkken til markedets laveste pris.

Velkommen innom oss på Leira!

Elkjøp Leira i Valdres

Åpningstider:

MandagKl. 10.00 – 19.00
TirsdagKl. 10.00 – 19.00
OnsdagKl. 10.00 – 19.00
TorsdagKl. 10.00 – 19.00
FredagKl. 10.00 – 19.00
LørdagKl. 10.00 – 16.00