Forhandlere og produsenter innen bad og kjøkken Valdres

Nederst på siden vil du få en oversikt over de som kan hjelpe deg med produkter til bad og kjøkken Valdres. 

På denne siden har vi laget en oversikt over de aktørene i Valdres som lever produkter til kjøkken, bad og andre våtrom.

Kjøkkeninnredning og baderomsinnredning

Illustrasjon av forhandlere og produsenter innen bad og kjøkken ValdresEr du på leting etter ny baderomsinnredning eller kjøkkeninnredning Valdres, så vil du finne mange muligheter på denne siden.

I tillegg vil du finne steder som forhandler tilhørende produkter som kjøkkenutstyr, håndkleder, servanter, rørsystem osv.

Enkelte butikker har også egne rørleggere som kan hjelpe deg med råd, veiledning og installasjon.

Lokale kjøkkenprodusenter

Det er også flere bedrifter som produserer egne, unike baderoms- og kjøkkeninnredninger i Valdres. Her kan du få skreddersydde løsninger, på spesifikke mål, farger og materialvalg.

Er du på leting etter hvitevarer og andre lignende produkter til kjøkkenet så bør du heller ta en titt på oversikten over elektrobutikker i Valdres.

Se også:
Butikker i Valdres
Snekkerverksted i Valdres
Rørlegger i Valdres

Disse leverer innredninger / produkter til bad og kjøkken Valdres:

Snekkerfrua

Snekkerfrua i Bagn leverer og monterer alt fra kjøkken-, baderom- og soveromsinnredninger, samt andre typer innredning og interiør, som TV-benker, kommoder, senger og nattbord og lignende.

Tindulf hyttebutikk

Tindulf hyttebutikk i Vang med bredt utvalg av elektriske artikler og hvitevarer, interiørprodukter, og som Sunwind hyttesenter tilbyr de hytteprodukter som gasskomfyrer og solcelleanlegg.

Finn andre butikker i Valdres