Oversikt over møbelsnekker og snekkerverksted Valdres

I bunnen av siden finner du en oversikt som skal hjelpe deg å finne et snekkerverksted Valdres og møbelsnekker Valdres.

Her har du først og fremst en oversikt over snekkerverksteder og møbelsnekkere i Valdres, men også litt informasjon om hva disse kan tilby av tjenester og mulige produkter de leverer. Sjekk ut aktørene og velg den du tror passer dine behov best.

Møbelsnekker og snekkerverksted Valdres, illustrasjonDet er flere snekkerverksted i Valdres som produserer egne og unike innredninger til hus, hytter og andre bygg. Det kan være innredninger til kjøkken og bad, men også spesielle møbler og interiør artikler.

Hus og hyttemarkedet i Valdres er naturlig et viktig marked for en møbelsnekker i regionen, men mange leverer også sine løsninger i store deler av landet.

Unik baderoms- eller kjøkkeninnredning

Ønsker du deg en helt unik innredning på f.eks. kjøkken og bad så er det naturlig å snakke med et snekkerverksted i Valdres. Det trenger ikke nødvendigvis være at du ønsker et helt spesielt design, men at du for eksempel er avhengig av en innredning på helt konkrete mål og løsninger.

Sammen med møbelsnekkeren kan du avtale i detalj hvordan møblene eller innredningene skal se ut, design, farge og valg av material.

Garderober, senger, utemøbler, spisebord og stoler

I tillegg til innredninger er det flere møbelsnekkere i Valdres som lager unike senger, garderober, utemøbler, spisebord, stoler m.m. Noen har sine egne serier og design, mens det i andre tilfeller kan bygges skreddersydde møbler og interiørprodukter etter dine ønsker.

Se også:
Andre håndverkere i Valdres
Kjøkken og bad i Valdres
Møbler og interiør i Valdres

Her finner du snekkerverksted og møbelsnekker Valdres:

Reint Tre Norge AS

Produserer våre egne utmøbler, fugemasse for energitetting av laftehytter og hus, forhandlere byggevarer og maling, og har eget snekkerverksted som produserer møbler og innredninger

Snekkerfrua

Snekkerfrua i Bagn leverer og monterer alt fra kjøkken-, baderom- og soveromsinnredninger, samt andre typer innredning og interiør, som TV-benker, kommoder, senger og nattbord og lignende.

Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres