Grønvold Snekkerverksted AS, kjøkken
Annonse
Bygdinvegen 1570, 2943 Rogne
61 35 22 40

Grønvold Snekkerverksted AS

Grønvold Snekkerverksted AS ligger i Rogne i Øystre Slidre og produserer alt av fastmontering innredning som for eksempel kjøkken, trapper osv.

Harald Erik Grønvold etablerte Grønvold Snekkerverksted i 1990 og har siden etablert en stor kundekrets med leveranser i hele Valdres. De har også hatt en del oppdrag i Oslo og omkrins. De siste årene har sønnen, Ole Håkon Grønvold, tatt stor del i bedriften og planen er at han skal videreføre den gode driften i familien.

Vi produserer det meste

I 2014 bygde vi på snekkerverkstedet og investerte i en 5 akslet CNC fres som har gjort til at bedriften kan ha en mer allsidig produksjon – slik at du som kunde kan få det du ønsker. Vi har også eget malerverksted for alle typer overflatebehandling av egenproduserte produkter.

Vi produserer det meste av innredninger og møbler avhengig av dine behov – være seg kjøkken- og badeinnredninger, trapper, senger, garderober eller lignende. Vår produksjon gjør at du som kunde i stor grad kan få tilfredsstilt dine behov og ønsker på design, mål, tresorter og fargekombinasjoner.

For mer informasjon, se vår nettside www.gronvold.no

Ta kontakt så hjelper vi deg med dine drømmer!

Foto: Øyvind S. Endal
Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle