Her finner du interiør og interiørbutikk Valdres

Her har vi laget en oversikt over de som jobber med interiør Valdres. Hvor du blant annet kan finne en interiørbutikk Valdres.

Denne siden skal gjør det enklere for deg å finne butikker og utsalgssteder som kan hjelpe deg med ulike former for interiørprodukter i Valdres. Bedriftenes ansatte har ofte god erfaring og kan bistå med råd og veiledning.

Ønsker du å ta det et steg lengre så har iValdres.no også en oversikt over interiørkonsulenter i Valdres. Er du på leting etter noe helt konkret som du ikke finner så er kanskje en av møbelsnekkerne i Valdres veien å gå?

Interiør Valdres – smak og behov

Illustrasjon av interiør og interiørbutikk ValdresInteriørbutikkene i Valdres skiller seg fra hverandre på varesortiment. Noen har et bredt utvalg av interiør som skal dekke de flestes behov, uavhengig av smak og om det skal bolig eller hytte. Andre har begrenset sortimentet og ønsker et større tilbud innen spesielle interiørvarer som belysning.

Er du på leting etter møbler og møbelbutikk i Valdres så har vi en egen oversikt over dette.

Se også bedrifter innen:
Andre butikker i Valdres
Møbler i Valdres
Interiørarkitekt i Valdres

Finn din interiørbutikk i Valdres:

Pelssau

Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn, skinnfelle, ull og annet håndverk til salg fra gården i Vang. Kan også bestilles og sendes per post.

Hageland Valdres

Valdres Hagesenter AS på Leira i Valdres, tilknytta kvalitetskjeden Hageland, er et fullsortimentsenter som fører alt fra planter, blomster, buketter, hageutstyr og interiør.

Europris Leira

Europris Leira tilbyr et stort utvalg produkter innen en rekke kategorier, fra dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker, m.m.

Clas Ohlson Leira

Clas Ohlson på Leira ligger godt synlig med eget bygg og parkeringsplass på motsatt side av veien for Amfi Valdres. Her har de 12.000 produkter fordelt på kategoriene Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia.

Tindulf hyttebutikk

Tindulf hyttebutikk i Vang med bredt utvalg av elektriske artikler og hvitevarer, interiørprodukter, og som Sunwind hyttesenter tilbyr de hytteprodukter som gasskomfyrer og solcelleanlegg.

Kid Interiør

KID Interiør finner du på AMFI Valdres. Her selges alt fra gardiner, sengesett og baderomstilbehør, til interiørartikler og produkter for stue, kjøkken og mer.

OK Hagen Valdres

O.K. Hagen Valdres på Leira tilbyr produkter innen optikk, klokker, gull – sølv og interiør. Vi er medlem i c)optikk som er Norges ledende optiker kjede. Vi utfører synsprøver både i butikk og hjemme hos kunder.

Nille Leira

Nille Leira selger produkter innen en rekke kategorier, som Interiør, Godteri og snacks, Velvære, Kontor, Kjøkken, Tekstiler, Kostymer og mye mer.

Jernia

Jernia på AMFI Valdres, Leira, fører produkter innen Hjem og hage, Kjøkken, og Oppussing og vedlikehold. I tillegg til å ha et solid utvalg maling, filing av nøkler, sliping av kniver og skiltgravering.

BRUSTAD Bagn

BRUSTAD Bagn fører alt fra klær og sko til både kvinne, herre og barn, til produkter innen kjøkken, interiør, smykker og parfymer, samt garn, helsekost og tilbehør som solbriller og vesker, m.m.

Finn andre butikker i Valdres