Bagn Blomsterverksted AS
Annonse

Bagn Blomsterverksted AS

Bagn Blomsterverksted AS på Valdrestunet i Bagn leverer et bredt utvalg innen planter, blomster, binderi og interiør.

Bagn Blomsterverksted AS ligger på Valdrestunet i Bagn. Butikken drives og eies av Amanda Marie Hagadokken. Det har eksistert blomsterbutikk i disse lokalene i lang tid, men nåværende eier overtok driften i juni 2018.

Se også vår nettbutikk

Våre ansatte er en gjeng med blide og flinke damer! De har lang erfaring i bransjen, og vi har flere ansatte med fagbrev i blomsterdekoratørfaget. Dette gjør oss godt rustet til å hjelpe deg med dine behov.

Blomsterbinding og sortiment etter årstid

Vi kan bistå med blomsterbinding til blant annet barnedåp, bryllup, begravelse og andre sosiale sammenkomster og arrangementer. I tillegg tilbyr vi mer enn gjerne også tips til bruk av blomster inne/ute, eller interiør.

Vårt sortiment varierer fra årstid til årstid og vi har stort fokus på å ha et spennende vareutvalg som kan passe for alle.

Her finner du bilder av butikken, vareutvalg og blomster vi har bundet.

Service, kvalitet og kort leveringstid

Hos Bagn Blomsterverksted står service i fokus. Vi setter alltid kunden i fokus og er opptatt av at produktene vi leverer er av god kvalitet. Vi har kort leveringstid på binderi, og tilbyr utkjøring.

Hos oss finner du garantert noe du liker, og har du spørsmål om blomster eller lignende er det bare å ringe oss på telefon 61 34 64 20 – eller komme innom den fargerike butikken vår!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle