Bohus Møbelhuset Leira, på Amfi Valdres
Annonse
Markaveien 2, 2920 Leira i Valdres
613 62 255
Mandag-fredag
10:0019:00
Lørdag
10:0018:00
Lager: 10-17 (16)

Bohus Møbelhuset Leira

«Møbelhuset» er et godt gammelt merkenavn langt utover vår region. Det ble etablert for over 50 år siden av gründer Jan Slette. Vi er flasket opp med service-begrepet og håper du føler det slik når du er i kontakt med oss.

Bohus Møbelhuset Leira ligger i 2 etg på senteret Amfi Valdres på Leira. Her kan vi få vist frem det meste av hva du kan tenke deg. Om du skulle ha behov for noe annet, så skaffer vi nok det også.

Hytteeiere i Valdres

60% av omsetningen står hytteeiere og eiere av andre fritidsboliger i Valdres for. Det være seg møbler, madrasser, gardiner/solskjerming eller de tusenvis av interiørartikler vi har fordelt på mange varegrupper. Tradisjonsmøbler eller moderne.

Som medlem av Norges største møbelkjede Bohus har vi tilgang til de beste priser, noe som vi håper du vil legge merke til. Utover dette har vårt varehus på Leira (også Gol) spesialisert seg på hyttemarkedet med et ekstra utvalg av lokaltilpassede varesalg.

Råd og tips til planløsninger

Hos oss får du hjelp til en god planløsninger for møbler og interiør, både på hytta og i hjemme ditt. Vi har som mål at du skal få det «akkurat slik du tenkte deg det».

I tillegg til varehuset på Leira i Valdres så består «Møbelhuset» av 5 heleide Bohus-varehus andre steder i landet og 50% eier i ytterligere 3 varehus.

Hvis lokal tilhørighet, service, utvalg og gode priser betyr noe, så er vi her for deg! Vi har faste kjøreruter for utkjøring, men leverer også på lørdager om du ønsker det.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle