Annonse
Bergsgøta 141, 2975 Vang i Valdres
997 14 318

Pelssau

– Skinnfell og håndverk fra saueskinn

Pelssau fra Vang i Valdres produserer og selger saueskinn og skinnfell av sau, og annet håndverk.

Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen. Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn, skinnfeller og annet håndverk til salgs fra gården i Vang. Kan også bestilles og sendes pr. post.

Saueskinn

Vi produserer myke, silkeaktige og vaskbare saueskinn av pelssau fra Vang i Valdres. Skinnene kan bestilles i fargene lys grå, grå og mørk grå, med ulik lengde på pelsen, pelsklippet ca. 18mm, 35mm og uklippet med nydelige krøller.”

Saueskinnene er veldig lette og egner seg godt til mange formål. For eksempel som en dekorasjon på gulvet eller i sofaen, til baby og småbarn i vogn, eller i kurven til hunden/katten. Våre saueskinn er ikke bukklipte og egner seg også godt til bruk for skinnfeller.

På gården i Vang har vi et utvalg av saueskinn og du må gjerne komme innom oss for å plukke ut det skinnet som passer deg best (ring på forhånd). Vi kan også ta imot bestilling for så å sende saueskinnet med posten.

Skinnfell og annet håndarbeid

Vi selger også diverse håndsydde produkter fra pelsskinn, hvor vi også har utstyr til å trykke mønster på skinnet. Håndsydd skinnfell, gyngestolfell, babypose av saueskinn, votter, tøfler som noen eksempler. Se håndarbeidet vi har til salgs på våre nettsider.

For priser og mer informasjon se pelssau.no

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle