Hobby og fritidsprodukter i Valdres

Hobby og fritidsprodukter i Valdres

Hobby- og fritidsprodukter i Valdres

Her finner du en oversikt over bedrifter som tilbyr hobby- og fritidsprodukter i Valdres.

Sportsbutikker, dyrebutikker, bilrekvisita og bildeler er noen eksempler på butikker som naturlig ville passe inn i denne kategorien. Men som vi har utelatt fra denne siden og heller laget egne sider for. På denne siden ønsker vi å dra frem de butikkene som har et spisset varesortiment innen hobby og fritid som ikke naturlig passer inn under andre butikkategorier på ivaldres.no.

Se også:
Andre butikker i Valdres
Andre varer og tjenester i Valdres
Arbeidsklær i Valdres

Disse tilbyr hobby og fritidsprodukter i Valdres:

Bagn Hjem & Fritid

I detaljhandelen Bagn Hjem & Fritid finner du et stort og variert utvalg innen et vidt spekter av varegrupper. Hytteartikler, uteartikler, kjøkkenartikler, hvitevarer, elektriske produkter og div. sesongavhengige varer

Egges Mekaniske AS

Egges Mekaniske AS tilbyr sveising av alt innen stål/aluminium/rustfritt og produksjon av div. konstruksjoner etter kundens behov. Rekkverk, snøscootersleder, skilt, medaljer, bein/understell til bord, reoler..

Jernia Amfi Valdres

Jernia på AMFI Valdres, Leira, fører produkter innen Hjem og hage, Kjøkken, og Oppussing og vedlikehold. I tillegg til å ha et solid utvalg maling, filing av nøkler, sliping av kniver og skiltgravering.

Hageland Valdres

Valdres Hagesenter AS på Leira i Valdres, tilknytta kvalitetskjeden Hageland, er et fullsortimentsenter som fører alt fra planter, blomster, buketter, hageutstyr og interiør.

Nille Leira

Nille Leira selger produkter innen en rekke kategorier, som Interiør, Godteri og snacks, Velvære, Kontor, Kjøkken, Tekstiler, Kostymer og mye mer.

Clas Ohlson Leira

Clas Ohlson på Leira ligger godt synlig med eget bygg og parkeringsplass på motsatt side av veien for Amfi Valdres. Her har de 12.000 produkter fordelt på kategoriene Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia.

Pelssau

Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn, skinnfelle, ull og annet håndverk til salg fra gården i Vang. Kan også bestilles og sendes per post.

Finn andre butikker i Valdres