Kjøpe arbeidsklær i Valdres?

På denne siden får du oversikt over de aktørene som forhandler arbeidsklær i Valdres. Noen kan også hjelpe deg med trykking av logo og bedriftens identitet på klærne.

I mange bransjer er man avhengig av gode arbeidsklær. I enkelte tilfeller er det helt essensielt for å opprettholde lover og regler.

På denne siden gjør vi det enklere å velge en lokal aktør, når du skal kjøpe inn ny bekledning til deg og dine medarbeidere.

Arbeidsklær til håndverkere og anleggsarbeidere

Forhandlere av arbeidsklær i Valdres - også med trykk av logoArbeidsklær kan jo brukes i de fleste sammenhenger, hvor ditt yrke krever en bestemt kledning. Likevel er det nok håndverkere, anleggsarbeidere, verkstedarbeidere, skogsarbeidere osv. som flest naturlig tenker på. Bransjer hvor det settes store krav til temperaturforskjeller, sikkerhet og komfort i en aktiv arbeidshverdag.

Klær og sko med vernede områder, bekledning med tilstrekkelig signalfarger til å ferdes i trafikk, og riktig og tilstrekkelig med oppbevaring/lommer til sine arbeidsoppgaver – er hensyn som gjerne tas med i valgene.

Arbeidsklær med logo i Valdres

Det at alle medarbeidere går i arbeidsklær med logo, er ofte en svært kostnadseffektiv markedsføring – i tillegg til at det gir et profesjonelt inntrykk.

Merkostnaden med å få trykk på klærne er ikke nødvendigvis så stor – og profileringsverdien er virkende så lengre bekledningen er i bruk.

Se også:
Byggevareforhandlere i Valdres
Håndverkere i Valdres
Klesbutikker i Valdres

Forhandlere av arbeidsklær i Valdres:

Clas Ohlson Leira

Clas Ohlson på Leira ligger godt synlig med eget bygg og parkeringsplass på motsatt side av veien for Amfi Valdres. Her har de 12.000 produkter fordelt på kategoriene Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia.

Eiksenteret Fagernes

Eiksenteret Fagernes fører landbruksmaskiner, redskap, småvarer og småmaskiner, oljer til alle kjøretøy og mer. I tillegg har de sitt eget verksted for småmaskiner, og produserer hydraulikkslanger fra Hydroscand.

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Jotun Bygg AS

Tømrerbedrift i Vang i Valdres med lang erfaring. Tømrer og betongarbeid, i tillegg til salg av arbeidsklær fra Blåkläder

Biltema Valdres

Biltema Valdres fører hele varesortimentet til kjeden, bl.a. innen kategoriene Bil, Båt, Bygg, Verktøy og mye mer. Det 2000m² store varehuset ligger på senteret Amfi Valdres på Leira.

Finn byggevareforhandlere i Valdres