Arbeidsklaer i Valdres, ikon
Lokale bedrifter

Arbeidsklær i Valdres

På denne siden får du oversikt over de aktørene som forhandler arbeidsklær i Valdres. Noen kan også hjelpe deg med trykking av logo og bedriftens identitet på klærne.

I mange bransjer er man avhengig av gode arbeidsklær. I enkelte tilfeller er det helt essensielt for å opprettholde lover og regler.

På denne siden gjør vi det enklere å velge en lokal aktør, når du skal kjøpe inn ny bekledning til deg og dine medarbeidere.

Arbeidsklær til håndverkere og anleggsarbeidere

Arbeidsklær kan jo brukes i de fleste sammenhenger, hvor ditt yrke krever en bestemt kledning. Likevel er det nok håndverkere, anleggsarbeidere, verkstedarbeidere, skogsarbeidere osv. som flest naturlig tenker på. Bransjer hvor det settes store krav til temperaturforskjeller, sikkerhet og komfort i en aktiv arbeidshverdag.

Klær og sko med vernede områder, bekledning med tilstrekkelig signalfarger til å ferdes i trafikk, og riktig og tilstrekkelig med oppbevaring/lommer til sine arbeidsoppgaver – er hensyn som gjerne tas med i valgene.

Arbeidsklær med logo i Valdres

Det at alle medarbeidere går i arbeidsklær med logo, er ofte en svært kostnadseffektiv markedsføring – i tillegg til at det gir et profesjonelt inntrykk.

Merkostnaden med å få trykk på klærne er ikke nødvendigvis så stor – og profileringsverdien er virkende så lengre bekledningen er i bruk.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle