Byggevarer i Valdres,
Lokale bedrifter

Byggevarer og byggevareforhandlere i Valdres

Denne siden har som formål å gjøre det enklere for deg å finne og velge byggevareforhandlere i Valdres. Slik kan du gjøre det riktige valget når du skal kjøpe byggevarer. 

Byggevareforhandlere har ofte et bredt sortiment og du kan forvente varer som byggevarer, jernvarer, maling, trelast og verktøy. Ofte er de ansatte svært erfarne, gjerne med erfaring fra byggebransjen, og kan være en etterlengtet rådgivende samtalepartner i mange situasjoner. De fleste forhandlerne er tilknyttet større landsdekkende kjeder.

En byggevareforhandler er en forhandler som selger og formidler byggevarer av forskjellig karakter. Det er i dag et ganske vidt spekter av varer som blir formidlet på grunnleggende basis, og tar du kontakt kan en byggevareforhandler ofte skaffe enda mer enn det som er lagerført. Noen vanlige eksempel på varer er; trevike – konstruksjonsvirke, lekter og sløyfer, innvendig panel, utvendig kledning, listverk og utforinger, isolasjon, blekk og beslag, stål og armering, mørtel og sementbaserte produkter, klær, maling, festemidler, vinduer og dører, plater av spon, gips, asfalt osv, grunnmur og forskaling -systemer, fliser og baderoms-materiell, innredninger, taktekking-produkter, med mer.

Råd og oppfølging

En byggevareforhandler skiller seg fra mange andre typer forhandlere og butikker ved at de krever høy grad av oppfølging og lengre service mot sine kunder. Sammenlignet med for eksempel en matbutikk der alle kunder har samme “verdi”, vil det i praksis være vanskelig å oppnå hos en byggevareforhandler. Det kan til tider være mye samarbeid mellom sluttkunde og byggevareforhandler før en vare er solgt. Dette gjør at private personer ofte stiller litt dårligere enn profesjonelle aktører i forbindelse med byggevareformidling. Dette kan også være mye av grunnen til at byggevarene i Norge er rabattbasert.

Transport og utkjøring

Det finnes mange aktører på det norske byggevaremarkedet. Mange er kun lokale, men det finnes også mange som er nasjonale kjeder. Noen er spesialisert på privatkunder og noen på proffkunder. Prisene kan variere mye fra en byggevareforhandler til en annen, og det opereres ofte med kampanjer på enkelte produkter. Mange byggevareforhandlere Valdres har også systemer som kan hjelpe deg med planlegging av ditt prosjekt og utkjøring av dine varer.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle