Flislegger og forhandler av fliser i Valdres

Nederst på siden får du en oversikt over de som jobber med fliser i Valdres. Flisleggere og forhandlere.

Går du med planer om å pusse opp et kjøkken, eller kanskje bygge nytt bad? Da er du kanskje på leting etter noen som selger fliser i Valdres, og kanskje til og med kan legge flisene for deg.

Fliser er enkelt å vedlikeholde og svært slitesterkt, noe som gjør det populært i mange ulike typer rom. Bad, og til dels kjøkken, er nok de rommene som veggflis er mest populært.

Baderomsfliser, kjøkkenfliser, gulvfliser, utendørsfliser

Flislegger og forhandler av fliser i Valdres, illustrasjonHvis du oppsøker en butikk som forhandler fliser, vil du fort se at utvalget er stort.

Det er veldig greit at flisene er kategorisert inn med tanke på bruksområde: baderomsfliser, kjøkkenfliser, gulvfliser, utendørsfliser m.fl.
Likevel er det mange valgmuligheter innen hver kategori. Farge, mønster, størrelse osv.

En forhandler av fliser har god erfaring på området og oppsøker du butikken, så får du nok god veiledning.

Bruke flislegger, eller gjøre jobben selv?

Når du har funnet de flisene du ønsker å bruke, så dukker kanskje spørsmålet om hvem som skal legge disse. Enten bruker man en flislegger som har god kunnskap og kompetanse, eller så forsøker man seg selv.

Det kan uansett være lurt å ha kravene om våtromssertifikat i bakhodet ved enkelt jobber.

Se også:

Se også:
Byggevareforhandlere i Valdres
Håndverkere i Valdres
Trelast i Valdres

Oversikt over flisleggere og forhandlere av fliser Valdres:

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Rogne Bygg AS

Rogne Bygg AS er en totalentreprenør på Beitostølen, som hjelper deg med oppføring av hytter, hus og andre bygg, renovering, flis- og murerarbeid. Både privat og offentlig regi.

Ole Håkon Lofthus AS

Tømrer Ole Håkon Lofthus har jobbet selvstendig fra 1990. Firmaet tar oppdrag innen nybygg, tilbygg og restaurering, inkludert flislegging, muring og støping.

Finn andre byggevareforhandlere i Valdres