Her finner du en murer Valdres

Nederst på siden finner du en oversikt som hjelper deg å finne en murer Valdres.

Vi har laget denne oversikten for å gjøre det lettere å finne en murer Valdres. Uansett om du skal pusse opp igjen et gammelt bad eller mure ny peis, så vil du finne hjelp på denne siden.

Mur, puss og flislegging Valdres

Murerfirma, murermester og murer Valdres, illustrasjonEn murer kan stort sett hjelpe deg med det meste innen mur og flis. Fra muring av nye murverk, til rehabilitering og vedlikehold av det du allerede har. Noen eksempler kan være:

Mure peis på hytta?

Kanskje er du på leting etter noen som kan hjelpe deg å mure den unike peisen du alltid har drømt om på hytta? Flere murere i Valdres har lang erfaring og kan hjelpe deg med det unike ildstedet du ønsker deg.

Andre tjenester innen gulv

For gulvslipinglegging av gulvbelegg og andre gulvrelaterte tjenester, så har iValdres.no en egen oversikt over relevante aktører.

Se også:
Håndverkere i Valdres
Flisleggere i Valdres
Gulv i Valdres

Murerfirma og murer Valdres:

Rogne Bygg AS

Rogne Bygg AS er en totalentreprenør på Beitostølen, som hjelper deg med oppføring av hytter, hus og andre bygg, renovering, flis- og murerarbeid. Både privat og offentlig regi.

Vang Bygg AS

Tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til bygging og vedlikehold av eiendom. Hus og hytter i bindingsverk eller laft, mur og flisarbeid, ventilasjonsarbeid..

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Ole Håkon Lofthus AS

Tømrer Ole Håkon Lofthus har jobbet selvstendig fra 1990. Firmaet tar oppdrag innen nybygg, tilbygg og restaurering, inkludert flislegging, muring og støping.

Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres