Valdresfjella Hus & Hyttebygg AS
Annonse

Valdresfjella Hus & Hyttebygg AS

Valdresfjella Hus & Hyttebygg AS er en tømrerbedrifter i Røn i Valdres, som bygger og rehabiliterer hus, hytter og andre bygg. Arbeider primært i Vestre Slidre, men utfører oppdrag i hele Valdres.

Tømrerfirmaet drives av Gjermund Storhaug og Steinar Lagrud, som sammen har over 50 års erfaring fra bransjen. Bedriften er godkjent for ansvarsrett og innehar mestermerket.

Nybygg

Vi leverer nøkkelferdige hus, hytter, garasjer og andre bygg, og hjelper deg gjerne med hele byggefasen. Fra planlegging, tegning, prosjektering og søknad, til ferdig bygning.

Renovering og rehabilitering

Vi utfører alle former for renovering og rehabilitering av eldre bygg. Etterisolering, skifter tak, retter opp skeive bygg, glass og dører m.m.

Mur, flis og betongarbeid

I tillegg til grunnmurer har vi god erfaring med oppgaver innen mur, flis og betongarbeider. Baderom, peiser, skifergulv, sliping av betonggulv m.m.

Vår oppgave er å gi deg topp kvalitet i alle detaljer, fra grunnmur til tak.

Vi bidrar gjerne med råd og tips, så ta gjerne kontakt i en tidlig fase. Slik kan vi sannsynligvis bidra til å gjøre planleggingsfasen mer effektiv for deg som kunde.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle