Bygge hytte i Valdres? Her finner du hytteleverandører

Skal du bygge hytte i Valdres? I bunnen av denne siden finner du mange hytteleverandører Valdres å velge mellom. Både ferdighytter og skreddersydde hytter. 

Går du med planer om å bygge hytte i Valdres, så vil du få mange mulige samarbeidspartnere i bunnen av denne siden. Se over firmaprofilene deres, og kontakt de du tror passer best for ditt behov.

Bygge hytte i Valdres? Illustrasjon for hytteleverandører Vår erfaring er at en stor andel av nye hytter i Valdres bygges som såkalt ferdighytter. Hytteleverandøren bygger hyttene i elementer på fabrikk i forkant, slik at arbeidet på hyttetomten går svært raskt.

Man kan ofte velge blant en rekke hyttemodeller i kataloger, hvor mulighetene for egne skreddersydde løsninger er mer begrenset.

Noen aktører tegner og prosjekter skreddersydde hytter i moduler, som leveres som ferdighytte.

Les også: Hytte på fjellet – i Valdres

Ikke bare ferdighytter i Valdres

På langt nær alle hytter blir produsert som ferdighytter og fortsatt blir mange hytter bygget fra bunnen av på hyttetomten.

Mange tømrerfirma i Valdres kan hjelpe deg med hele planleggingsfasen, også tegning og prosjektering av drømmehytta! De er også behjelpelige med byggesøknad og lignende, slik at din planleggingsfase blir mest mulig effektiv.

Hvor skal du bygge hytte i Valdres?

Har du ikke bestemt deg for hvor du skal bygge hytte i Valdres ennå, så har iValdres.no også en oversikt over hyttetomter til salgs i Valdres og en egen oversikt for hyttetomter Beitostølen.

Når du har funnet stedet hvor hytta skal stå, så vil du også finne hjelp med tomtegraving på denne nettportalen. Slik at hytta blir klar til bygging og du får utearealet slik du ønsker.

Se også:
Hyttetomter i Valdres
Tomtegraving i Valdres
Andre varer og tjenester i Valdres

Her finner du hytteleverandører i Valdres:

Øye Bygg & Bo AS

Øye Bygg & Bo AS bygger hus og hytter i Vang, firmaet har også egen butikk som forhandler byggevarer, trelast og lignende, produkter til landbruket, samt snøscooter, ATV og utstyr fra Polaris.

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

Rogne Bygg AS

Rogne Bygg AS er en totalentreprenør på Beitostølen, som hjelper deg med oppføring av hytter, hus og andre bygg, renovering, flis- og murerarbeid. Både privat og offentlig regi.

Ole Håkon Lofthus AS

Tømrer Ole Håkon Lofthus har jobbet selvstendig fra 1990. Firmaet tar oppdrag innen nybygg, tilbygg og restaurering, inkludert flislegging, muring og støping.

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig.

Vang Bygg AS

Tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til bygging og vedlikehold av eiendom. Hus og hytter i bindingsverk eller laft, mur og flisarbeid, ventilasjonsarbeid..

Jotun Bygg AS

Tømrerbedrift i Vang i Valdres med lang erfaring. Tømrer og betongarbeid, i tillegg til salg av arbeidsklær fra Blåkläder

Finn andre produkter og tjenester knyttet til eiendom i Valdres
Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres