Hytte fra Byggmester Ranheim AS i Valdres
Annonse
Kongsvegen 53, 2920 Leira i Valdres
959 70 663

Byggmester Ranheim AS

1972 var året Tor-Erik Ranheim etablerte Byggmester Ranheim og bedriften har i godt over 45 år levert bygnings- og snekkerarbeid av høy kvalitet. Lang erfaring, allsidighet og samarbeid med anerkjente leverandører gjør Byggmester Ranheim AS til en solid samarbeidspartner i alle byggesaker.

Les mer om våre blikkenslagertjenester

Totalprosjekterer

Vi ønsker å spare deg for fordyrende mellomledd ved å hjelpe deg med hele prosjektet – uansett om du skal bygge nytt eller rehabilitere. Alt fra tegning, prosjektering og levering av riktig dokumentasjon og søknader, til selve håndverket med forskaling og støping, snekker- og tømrerarbeid, blikkenslagerarbeid og egenprodusert innredning som kjøkken og bad.

Snekker- og tømrerarbeid

Vi utfører alle typer oppdrag innen snekker- og tømrerarbeid – uansett om du skal bygge nytt eller skal restaurere. Skal vi trekke frem en nisje så er nok rehabilitering og restaurering det området hvor vi skiller oss mest ut med tanke på kompetanse, referanser og erfaringer.

Blikkenslagerverksted

Blikkenslagerverkstedet lager alle typer bygningsbeslag til hus, hytter og næringsbygg. Er forhandler av Kaizer skjøtefrie takrenner og leverer alt innen luftehatter til heldekkende pipebeslag. Vi leverer og monterer også ventilasjonsanlegg i nybygg samt til rehabiliteringsprosjekter.

Les mer om våre blikkenslagertjenester

For mer informasjon, referanser og bilder se ranheim.no 

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle