Her finner du arkitekt i Valdres

Her finner du en oversikt som skal hjelpe deg å finne en arkitekt i Valdres, eller andre som leverer nærliggende tjenester. 

Formålet med denne side er å gjøre det enklere å finne noen som kan tegne, prosjektere og hjelpe deg med ellers planlegging av byggefasen. Dette er gjerne en jobb for en arkitekt, men du finner også andre gode alternativ i Valdres.

Det er også flere byggentreprenører og totalleverandører i Valdres, som har tekniske tegnere eller andre med denne kompetansen ansatt, som også kan hjelpe deg med å tegne, prosjektere, utfylle søknader og ellers planlegging i det du skal bygge.

Unike design og løsninger

Tekniske tegnere og arkitekt ValdresVår erfaring er at flere og flere nye hus og hytter i Valdres, så vel som andre områder, bygges med bakgrunn i ferdige rammeverk og løsninger fra ferdighytte– eller ferdighusleverandører. Sannsynligvis er dette et kostnadsspørsmål for mange, men vi ser fortsatt mange nye boliger og fritidsbolig som er tegnet av arkitekter og er mer eller mindre unike.

Når man først skal gjøre en stor investering så er det kanskje ikke så dumt å i hvert fall ha sjekke alle muligheter?

Har du bestemt deg for å bygge vil vi informere om at iValdres.no også har egne oversikter over boligtomter og hyttetomter i Valdres

Se også:
Andre bedrifter innen bygg og anlegg
Hyttetomter i Valdres
Boligtomter i Valdres

Arkitekter og teknisk tegnere i Valdres:

Rogne Bygg AS

Rogne Bygg AS er en totalentreprenør på Beitostølen, som hjelper deg med oppføring av hytter, hus og andre bygg, renovering, flis- og murerarbeid. Både privat og offentlig regi.

Tveitabru Bygg AS

Tveitabru Bygg AS er en totalleverandør når du skal bygge eller rehabilitere hytte, hus eller andre bygg i Valdres. Egen elementproduksjon i Valdres og har spesialisert seg på å levere nøkkelferdige hytter på Syndin, Vaset og Valdres forøvrig.

Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres