Annonse
Valdresvegen 2199, 2930 Bagn
917 80 922

Bygningstekniker Frode Bertelrud AS

Bygningstekniker Frode Bertelrud AS tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til vedlikehold og bygging av hus, hytter og andre bygg. Vi har hatt oppdrag for Stat, kommune og private.

I 2022 investerte vi eget utstyr og utfører nå blåseisolasjon for private og andre entreprenører.

Frode Bertelrud etablerte bedriften som enkeltmannsforetak i 1996 og fikk sentral godkjenning i 2000. I 2012 blei virksomheten omdannet til aksjeselskap og har i dag 2 ansatte, og leier inn ekstra hjelp etter behov.

Snekker og tømrerarbeid

Frode Bertelrud er bygningstekniker og dak operatør (tegner) noe som gjør at vi kan levere det meste av byggetjenester. Fra tidlig prosjektering, tegning og hjelp med byggesøknad til ferdig sluttresultat som vi og du som kunde er stolt av. I tillegg til nybygg, tilbygg og andre nye bygninger, har vi god erfaring og referanser på rehabilitering og vedlikehold.

Graving og transport

Vår maskinpark og ansatte gjør at vi også kan tilby tjenester knyttet til graving, massetransport, grusing, tomteutvikling o.l.

Hytteservice

Vi tilbyr også ulike former for hytteservice. Det kan være transport med snøscooter, salg og formidling av ved, renhold, snømåking frem til hytta og hyttetak, vinterbrøyting av hytteveier m.m.

Blåseisolasjon

Vi har eget utstyr for blåseisolasjon og hjelper deg med å gjøre boligen / hytta varmere på en effektiv og god måte.

Velkommen som kunde!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle