Annonse
Bilde fra bedriften FG Bygg AS
FG Bygg AS, logo
Storebruvegen 56, 2930 Bagn
476 39 079
Send mail
Hjemmeside

FG Bygg AS

FG Bygg AS i Bagn i Valdres kan hjelpe deg med de fleste oppdrag knytte til snekker og tømrerarbeid, samt mur og flislegging.

Bedriften utfører hovedsakelig oppdrag i Valdres, med hytteeiere og innbyggere i Sør-Aurdal som viktigste marked. Kvalitet i arbeidet og fornøyde kunder er, ifølge innehaver Gøran Østgård, den viktigste markedsføringen og årsaken til den økende oppdragsmengden de siste årene.

Snekker- og tømrerarbeid

Vi utfører alt av nybygg, tilbygg, restaurering og vedlikehold. Med en egen ansatt som har spisskompetanse på mur og flis er vi også et godt alternativ på bygging og oppussing av våtrom, muring av peiser o.l. I tillegg til å utføre selve arbeidet bistår vi gjerne i planleggingsfasen, med utarbeidelse av tegninger, byggesøknader og råd.

Vi er stolt forhandler av Røroshytta sine hyttemodeller i Valdres, men vi har også god erfaring med bygging av skreddersydde og arkitekttegnede hytteløsninger.

Grunnmurer

De siste årene har vi hatt stor fokus på kostnadseffektive løsninger og utføring av grunnmurer. Dette har gitt oss mange oppdrag også utenom eget tømrerarbeid.

For mer informasjon se www.fg-bygg.no

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-right