Snekker Bagn og ellers i Sør-Aurdal

Her får du en oversikt over snekkere i Bagn og ellers i Sør-Aurdal

En snekker tømrer/snekker i Bagn har naturlig nok flest jobber i Sør-Aurdal kommune og oppdragene kan variere fra hytter, hus, næringsbygg, tilbygg/anneks og andre mindre prosjekter. Med over 3.500 hytter i Sør-Aurdal er selvfølgelig hyttemarkedet særdeles viktig, også for snekkere i området.

Begnadalen, Hedalen, Leirskogen og Reinli

Bagn er så absolutt ikke det eneste tettstedet i Sør-Aurdal, men nevnes spesielt da dette er kommunesentrum. Begndalen, Hedalen, Leirskogen og Reinli er de andre tettstedene som spesielt kan nevnes, i tillegg til alle hytteområdene i hver en krok av kommunen. En tømrer i Sør-Aurdal kan sannsynligvis hjelpe deg i hele kommunen, selv om de kanskje har noen områder hvor de jobber mer enn andre steder.

Ønsker du å finne andre snekkere i Valdres så har vi også en generell oversikt over dette. Vi har også en oversikt som hjelper deg å finne hyttetomter i Valdres.

Se også:
Snekkere / tømrere i hele Valdres
Andre håndverkere i Valdres

Tømrere og snekkere i Bagn / Sør-Aurdal:

Valdresskigard

Valdresskigard har lang erfaring med å produsere skigard på gamlemåten. I tillegg leverer de andre typer tregjerder, porter og grinder, håndlagede utemøbler, fyringsved, utleie av minigraver m.m.

Finn andre aktører innen bygg og anlegg i Valdres