Hyttetomt i Valdres
Lokale bedrifter

Hyttetomt Valdres – her finner du hyttetomter til salgs

Her har du en oversikt over de som driver med salg av hyttetomt i Valdres. 

For å gjøre søket lettere når du skal finne aktører som kan hjelpe deg med å kjøpe hyttetomter i Valdres, så har vi satt opp en enkel, detaljert liste nederst på denne siden. Les informasjonen på firmaprofilene deres, gjør deg opp en mening, og kontakt den du tror best kan hjelpe deg.

18.000 hytter, 6 kommuner

Valdres har nærmere 18.000 hytter, fordelt på 6 kommuner. Med det er Valdres en av Norges desidert største hytteregioner. Til tross for at mange allerede har funnet hyttedrømmen her, så har vi fortsatt god plass og håper at mange flere bygger hytte her i årene fremover.

En forutsetning for å kunne bygge hytte er at man har en tomt å bygge på. Nederst på denne siden finner du en oversikt over bedrifter som kan hjelpe deg med nettopp hyttetomt Valdres. iValdres.no har også en egen side hvor hyttetomter på Beitostølen er filtrert ut.

Større regulerte hytteområder

Med årene så har det blitt strengere regler for regulering av hyttetomter. Vi ser blant annet en trend hvor hyttetomtene i større grad enn tidligere skal samles i hyttefelt og på bestemte områder. Dette legger enklere til rette og gjør tilknytning til strøm og vann rimeligere.

Les også: Hytte på fjellet – i Valdres

Hyttetomter i alle prisklasser

I Valdres finner du hyttetomter i alle prisklasser, fra noen hundre tusen kroner til drøye 2 millioner. Prisene varierer med beliggenhet, utsikt, solforhold og hvor tilrettelagt tomten er med tanke veg, strøm, vann og avløp for å nevne noe.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle