Ølnesseter Hyttegrend, bilde fra hyttevindu
Annonse

Ølnesseter Hyttegrend

Ølnesseter Hyttegrend ligger i Sør-Aurdal kommune – mellom Bagn i Valdres og Gol i Hallingdal. Ølnesseter er en gammel sætergrend med mange hyttetomter i vaskeekte Valdresnatur, hvor den storslagne utsikten gir en spesiell ro i sjelen. Kort avstand til varierte turmuligheter for den som er glad i å sykle, gå på ski, fiske eller traske i fjellet.

Her på Ølnesseter i Sør-Aurdal har vi for tiden rundt 35 byggeklare hyttetomter som ligger opptil 1005 meter over havet. Du kan derfor være sikker på å kunne nyte en nydelig panoramautsikt – med utsyn helt til Tryvannstårnet på klare dager!

Alle tomtepriser inkluderer vei, vann, avløp og strøm fremført til tomtegrensa. I tillegg inkluderer prisene tilkoblingsavgift til vann og avløp.

Prøvebo området gratis en helg

Vi tilbyr en gratishelg hvor du kan ta med familien og prøvebo en visningshytte av typen “Gråhøy”. Da kan vi også gjerne vise deg rundt, slik at du får et godt innblikk i området.

Kort reiseavstand til hytta

For mange er reiseavstanden til hytta en viktig faktor når man skal kjøpe seg hyttetomt. Det at Ølnesseter Hyttegrend ligger i den sørlige delen av Valdres har sine klare fordeler når det gjelder avstand til de sør-østlige delene av landet. På 2 – 2,5 timer har du kommet deg til de fleste områdene i Bærum, Asker og Oslo, og på ca 1,5 time til både Gjøvik og Lillehammer.

Unike aktiviteter, ski- og turmuligheter

Sør-Aurdal spesielt, og Valdres generelt, er et mekka for de som vil oppleve storslagen norsk natur, sommer som vinter. Har du hytte på Ølnesseter vil derfor alle disse mulighetene være åpne for deg. Vi nevner noen:

  • Flotte sykkelmuligheter
  • Rafting / Flåteferd – Rafting for hele familien på Begna
  • Juving – Guidede turer i elvekajakk på Begna
  • Stavadalen skisenter – Alpinanlegg kun 25 min. fra Ølnesseter
  • Valdres Golf – Golfbanen ligger kun 35 minutter fra hyttegrenda
  • Isklatring
  • Fisking i Valdres!
  • Trenger vi si mer?

Ledige hyttetomter i Sør-Aurdal, Valdres

Vi har mange ledige tomter. Stikk innom nettsiden vår og sjekk ut tomtekartet for å finne ut nøyaktig hvilke som er tilgjengelige her og nå, samt se bilder av tomtene.

For mer informasjon om Ølnesseter Hyttegrend og våre hyttetomter, sjekk nettsiden vår, besøk oss på Facebookside, eller send ring oss på 99 28 70 16.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle