Ølsjølitoppen Hyttefelt, vinterhytte
Annonse

Ølsjølitoppen Hyttefelt

Beliggenhet
Ølsjølitoppen er ett høystandard hyttefelt på Lenningen 1030 moh langs fylkesvei 204 mellom Fagernes og Lillehammer. Ølsjølitoppen er et familievennlig og mangfoldig naturområde for deg som søker en helårshytte i flotte omgivelser på høyfjellet. Øst for hytteområdet ligger Synnfjellet og Spåtind. Mot nord ligger Langsua Nasjonalpark, og Jotunheimen preger utsikten mot vest.

Området er snøsikkert med velpreparerte skiløyper rett uten for døren og kort vei til både Langsua Nasjonalpark og Synnfjellet. Sommerstid byr området også på flotte turmuligheter langs idylliske fiskevann og setertun som egner seg godt for både vandring og sykling. For toppturer er det også flere muligheter både i nasjonalparken og til Spåtind (1414 moh) med en storslått utsikt utover store deler av den norske fjellheimen.

Det er gode jakt- og fiskemuligheter på Lenningen både i Hafsenn, Ølsjølifjorden, innover i Langsua Nasjonalpark og i Røssjøen Naturreservat. På badeplassen ved Røssjøen er det lavvo og grillplass, og det er mulighet for å leie robåt med selvbetjent løsning. Fiskevann i området ligger på 700 til 1300 moh.
Langsua Nasjonalpark, Røssjøen Naturreservat og Skardberga Naturreservat er nærmeste nabo og den nære beliggenheten til disse vernede områdene gjør Ølsjølitoppen til et natureldorado som i all tid vil bevare den urørte naturen, de rolige omgivelsene, og utsikten man opplever på området i dag.

Se våre dronefilmer på YouTube og finn mer info på www.olsjolitoppen.no.

Tomtene
På tomtene kan det bygges hytte, anneks og uthus/garasje. Tomtene er vendt mot sydvest, har en flott utsikt og gode solforhold. Her kan du sitte ute i solveggen eller gå rett inn i skiløypene og turterrenget som omkranser hyttefeltet. Alle tomtene har vei, strøm, fiber rør, vann, og avløp fram til tomtegrensen.

Adkomst
Fra Oslo bruker du ca 2,5 timer. Kjør E16 via Bagn eller Rv4 over Gjelleråsen og videre til Bruflat, fra Bruflat gjenstår ca. 28 km.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle